Kate Middleton: Tι φόρεσε στην παρέλαση για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Από σήμερα και για τέσσερις ξεκινάνε οι επίσημες εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 70 ετών της βασίλισσας Ελισάβετ στο θρόνο. Το Πλατινένιο Ιωβηλαίο γιορτάζεται με λαμπρότητα και μια μεγάλη παρέλαση στο Λονδίνο.

Οι εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο είναι τετραήμερες και σήμερα Πέμπτη και αύριο, έχει κηρυχθεί αργία σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Η βασίλισσα Ελισάβετ συμπλήρωσε, τυπικά, τα 70 χρόνια στο θρόνο στις 6 Φεβρουαρίου. Οι εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, street parties, εκθέσεις, φωτισμούς κτιρίων και μνημείων, θα ξεκινήσουν σήμερα με τη μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση. Mια μεγάλη συναυλία θα δοθεί το Σάββατο έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου, το παρών στην σκηνή θα δώσουν κορυφαίοι καλλιτέχνες.

 

 

Η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων έγινε με την στρατιωτική τελετή Trooping the Colour, στην οποία θα συμμετέχουν πάνω από 1.500 στρατιωτικοί της Μεραρχίας του Βασιλικού Οίκου με 240 άλογα, δέκα στρατιωτικές μπάντες και περίπου 400 μουσικούς.

 

Η Kate Middleton έκανε μία πολύ κομψή εμφάνιση και επέλεξε ένα coat dress σε λευκό χρώμα Alexander McQueen που συνδύασε με καπέλο σχεδιασμένο από τον Phillip Treacy και κοσμήματα της αείμνηστης Diana.Εντυπωσιακή!

Φωτογραφίες Reuters

 

 

 

Read More

And More