Kate Middleton: Τίμησε την πριγκίπισσα Diana με εμβληματικό outfit

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά με την εμφάνιση της στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Γουίνδσορ. Το Order of the Garter είναι το παλαιότερο και ανώτερο τάγμα Ιπποτισμού στη Βρετανία, που ιδρύθηκε από τον βασιλιά Εδουάρδο Γ’ πριν από σχεδόν 700 χρόνια. Το Τάγμα περιλαμβάνει τον βασιλιά, τη βασίλισσα, μέλη της βασιλικής οικογένειας και 18 ιππότες ή ladies που επιλέχθηκαν για το έργο τους.

 

 

Η Κate Middleton για την περίσταση επέλεξε μια από τους αγαπημένους της σχεδιαστές, την Alessandra Rich, και φόρεσε ένα custom πουά φόρεμα σε ασπρόμαυρο χρώμα σε midi γραμμή. Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε ένα statement καπέλο Philip Treacy με λεπτομέρειες από πούπουλα, σε συνδυασμό με σκουλαρίκια Collingwood Pearl Drop της πριγκίπισσας Νταϊάνα και mary janes της σχεδιάστριας Jennifer Chamandi.

Η Kate Middleton τίμησε με αυτή της την εμφάνιση την πριγκίπισσα Νταιάνα η οποία είχε επιλέξει παρόμοιο look στο Royal Ascot derby το 1986.

Φωτογραφίες Getty Images/Splash-Ideal Images

 

Read More

And More