Kυκλοφόρησε η συλλογή του Kanye West με τον Balenciaga

O Ye όπως πλέον ονομάζεται ο Kanye West  και o Demna  Gvasalia δημιουγικος διευθυντής του Balenciaga επέλεξαν τις 23.2.2022 ως τη στιγμή για να κυκλοφορήσουν την πολυαναμενόμενη συλλογή Yeezy Gap Engineered by Balenciaga.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gap (@gap)

Η σειρά περιλαμβάνει 25 outfits  και συνδυάζει τη μεγάλη σιλουέτα που έχουν τα σχέδια του Ye και την τάση για καλύμματα προσώπου με τους μυτερούς ώμους της Demna και άλλα στοιχεία υψηλής ραπτικής. Οι πρώτες οκτώ εμφανίσεις θα είναι διαθέσιμες για παραγγελία στο yeezygap.com και στο Farfetch σήμερα με την πλήρη συλλογή να εμφανίζεται Online αργότερα φέτος.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gap (@gap)

 Όταν ανακοινώθηκε η συνεργασία, ο Ye είπε στη Vogue, «είναι ένα όραμα που έγινε πραγματικότητα να συνεργαστείς με την Gap και τον Demna, για να κάνουμε ένα απίστευτο προϊόν διαθέσιμο σε όλους ανά πάσα στιγμή». Η συνεργασία του Ye με τη Gap, όπου μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει ένα statement jacket και μια σειρά από πολύχρωμα hoodies, είναι μια συμφωνία 10 ετών. O Demna είναι ο πρώτος σημαντικός συνεργάτης που έφερε ο Ye στο Gap.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gap (@gap)

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους μεταμορφώνει τα κλασικά Gap, όπως τα τζιν και τα φούτερ με φούτερ. Τώρα το ερώτημα είναι: Πόσο γρήγορα θα ξεπουληθούν;

 

 

Read More

And More