Kylie Jenner: Λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων;

Σύμφωνα τις τελευταίες φήμες η Kylie Jenner θα είναι το πρόσωπο πίσω από ένα ολοκαίνουργιο  fashion brand με την υπογραφή της! Κάτι σαν το Shein ή το Fashion Nova -δύο brands που εμπνέονται από το στιλ των Kardashians εδώ και χρόνια- αλλά με προϊόντα υψηλότερης ποιότητας.

Ρεπορτάζ της Puck News, αναφέρει ότι οι: Jens και Emma Grede, τα μυαλά πίσω από το Skims της Kim Kardashian και το Good American της Khloé Kardashian, έχουν αρχίσει να παίρνουν συνεντεύξεις από υποψήφιους για θέσεις χωρίς να μοιράζονται λεπτομέρειες για το ίδιο το project.

 (Photo by MEGA/GC Images)

Αυτή δεν είναι η πρώτη απόπειρα της Kylie Jenner στον χώρο της μόδας, έχει ήδη λανσάρει μαζί με την Kendal Jenner την  Kendal + Kylie λίγα χρόνια πριν,  αλλά η συνεργασία της με τους Gredes, σηματοδοτεί ότι είναι η πιο σοβαρή της προσπάθεια να εισχωρήσει  σε μία ήδη μεγάλη αγορά.

Πώς θα ήταν μια σειρά μόδας της Kylie Jenner: body-con σιλουέτες, mini dresses, nutral χρώματα, sexy bikini και bodies; Περιμένουμε με ανυπομονησία τα πρώτα drops και βεβαίως ολοκληρωμένη την συλλογή αν όλα αυτά ισχύουν!

Read More

And More