LFW: Ο JW Anderson έδειξε ρούχα από… πηλό! Όλα όσα είδαμε στα μοναδικά show

Η Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο είχε μοναδικές στιγμές αυτό το ΣΚ στα λαμπερά show που έγιναv αυτές τις μέρες. Εμείς σου συγκεντρώσαμε όλα τα highlighs:

JW Anderson

 @jw_anderson

 @jw_anderson

 @jw_anderson

Στο show του JW Anderson για την επόμενη Άνοιξη είδαμε ρούχα φουσκώτά ρούχα από πυλό αλλά και πολλά φτερά. Ο σχεδιαστής κατάφερε να πάει το wearable art σε άλλο επίπεδο με το σύνολα που ανέβασε στο catwalk.Hoodies και shorts που ήταν κυριολεκτικά γλυπτά ήταν το highlighg της συλλογής.

Molly Goddard


Picture by: SplashNews.com

 


Picture by: SplashNews.com

Η ανοιξιάτικη συλλογή της Μolly Goddard στηρίχθηκε στις αντισυμβατικές λεπτομέρειες. Οι φούστες είχαν πτυχώσεις και ντραπέ λεπτομέρειες, το τούλι κυριάρχησε σαν ύφασμα, ενώ τα μπούστα σε συνδυασμό με ζακέτες, έδωσαν ένα ρομαντισμό στη collection.

 

Richard Quinn


Picture by: SplashNews.com

REUTERS/Hollie Adams

 

REUTERS/Hollie Adams

Με ένα all star καστ στο catwalk, που περιλάμβανε και την Jessica Stam, ο Ρichard Quinn παρουσίασε ένα εκλεπτυσμένο και ρομαντικό όραμα για την άνοιξη. Είδαμε μαγευτικά φορέματα με ιδιαίτερα κεντήματα, απλικέ φτερά, φλοράλ μοτίβα όλα με  την υπογραφή και το sigantrue ύφος του σχεδιαστή.

David Koma

@davidkomalondon

@davidkomalondon

Τα roses ήταν το κυρίαρχο μοτίβο στην συλλογή του David Koma από το αρχικό runway look που είχε ένα rose necklace. Μαύρο χρώμα, ψηλές μπότες, βινύλ και τούλι έδωσαν το sexy vibe που μας έχει συνηθίσει ο σχεδιαστής.

 

 

Read More

And More