LG Πλυντήριο Ρούχων: Περιποιήσου τα ρούχα σου με τον καλύτερο τρόπο

#advertorial

Όταν ανοίγω την ντουλάπα μου το πρωί, θέλω να βλέπω τα ρούχα μου καθαρά και σε άψογη κατάσταση. Τα όμορφα περιποιημένα ρούχα μας δίνουν αυτοπεποίθηση και βεβαίως στιλ! Μία εμφάνιση με ρούχα καλοδιατηρημένα κλέβει τις εντυπώσεις. Τα όμορφα ρούχα χτίζουν την γκαρνταρόμπα που αποτελεί για εμάς «σύμμαχο» στην καθημερινότητα και βεβαίως η περιποίησή τους είναι ένα σημαντικό ζήτημα.

Μετά από τόσα χρόνια στο χώρο της μόδας, με τα ρούχα να παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην δουλειά μου, έχω καταλήξει ότι το σωστό πλύσιμο είναι το Άλφα και το Ωμέγα. Για μένα πολύτιμος βοηθός σε αυτό είναι τα πλυντήρια ρούχων LG!

Ποτέ το πλύσιμο των ρούχων δεν ήταν τόσο εύκολη υπόθεση. Με τα πλυντήρια LG επωφελούμαι από την πρωτοποριακή τεχνολογία τους και τα ρούχα μου απολαμβάνουν υψηλή φροντίδα!

Τι κάνει τα πλυντήρια LG τόσο ξεχωριστά; Από την εξάλειψη των αλλεργιογόνων* έως τη διατήρηση των ρούχων σας σε καλή κατάσταση, δεν υπάρχουν πολλά που δεν μπορεί να κάνει ένα πλυντήριο LG. Σήμερα, θα σου εξηγήσω με ποιους τρόπους τα πλυντήρια LG κερδίζουν τις εντυπώσεις. Μέχρι να ολοκληρώσεις αυτό το άρθρο, είμαι σίγουρα ότι θα έχεις ό,τι χρειάζεσαι, ώστε να επιλέξεις το καλύτερο πλυντήριο για το σπίτι σου!

Μεγάλη Χωρητικότητα

Ένα πλυντήριο με μεγάλη χωρητικότητα σημαίνει λιγότερες πλύσεις, λιγότερο ρεύμα, λιγότερο σίδερο! Τα μοντέλα πλυντηρίων LG με μεγάλη χωρητικότητα πλύσης από 10 έως και 12 κιλά* είναι ιδανικά για μία οικογένεια, εξοικονομώντας ενέργεια και έξοδα.

Ενεργειακή κλάση Α

Με την ενεργειακή κρίση να μας αγχώνει και τα σενάρια για τον χειμώνα να έχουν κάνει τις λέξεις: ρεύμα και ενέργεια να ακούγονται ως δύσκολο θέμα, ένα πλυντήριο με ενεργειακή κλάση Α είναι σίγουρα μία χρήσιμη πρόταση. Ένα πλυντήριο ρούχων με ενεργειακή κλάση Α** προσφέρει κορυφαία ενεργειακή απόδοση, εξοικονομώντας ενέργεια. Συγκεκριμένα επιτυγχάνει ενεργειακή κλάση A, το υψηλότερο επίπεδο στην κλίμακα ενεργειακής κλάσης της ΕΕ (A έως G). Αν όχι τώρα τότε πότε θα βάλεις στην ζωή σου μία συσκευή που θα σε βοηθήσει αποτελεσματικά.

Τεχνολογία AI DD™

Η τεχνολογία AI DD™ ανιχνεύει όχι μόνο το βάρος, αλλά και την απαλότητα του υφάσματος και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για το ύφασμα, μειώνοντας ταυτόχρονα τις περιπτώσεις φθοράς τους. Έτσι, παρατείνεται η διάρκεια ζωής των αγαπημένων σας ρούχων.

Τεχνολογία Steam+™ και Φροντίδα για τις ζάρες

Σήμερα περισσότερο από ποτέ θέλουμε ρούχα πεντακάθαρα χωρίς αλλεργιογόνα. Με την τεχνολογία LG Steam+™ εξαλείφεται σημαντικό ποσοστό των αλλεργιογόνων***, όπως τα ακάρεα σκόνης, ενώ παράλληλα μειώνονται οι ζάρες για γρηγορότερο και ευκολότερο σιδέρωμα. Έτσι εξοικονομείς χρόνο, ενώ εξασφαλίζεις την σωστή σου υγιεινή.

Τεχνολογία TurboWash™

Ο χρόνος είναι χρήμα! Θες η πλύση να διαρκεί λιγότερο ώστε να πετύχεις εξοικονόμηση ενέργειας, χρόνου και βεβαίως χρημάτων. Η τεχνολογία TurboWash™ παρέχει την άνεση ολοκληρωμένης πλύσης που διαρκεί πιο λίγο χρόνο, χωρίς να μειώνει την απόδοσή της.

Να αναφέρω κάπου εδώ ότι τα πλυντήρια LG διαθέτουν μία μεγάλη ποικιλία μοντέλων ώστε να βρεις αυτό που ταιριάζει σε εσένα και στον τρόπο ζωής σου, ενώ  ανάλογα το μοντέλο διαφέρουν οι τεχνολογίες που ενσωματώνουν.

Η λύση του πλυντηρίου – στεγνωτηρίου

 

Και έχω και κάτι ακόμη για σένα, αν αναζητάς και στέγνωμα, διότι όλοι ξέρουμε πόσο χρονοβόρο είναι αυτό κατά την διάρκεια του χειμώνα, υπάρχει η λύση του LG πλυντηρίου – στεγνωτηρίου. Πλυντήριο – στεγνωτήριο σε μία συσκευή μία μεγάλη ευκολία, εφόσον έχεις και πλύση και στέγνωμα με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ εξοικονομείς χώρο διότι έχεις και πλυντήριο και στεγνωτήριο σε μία συσκευή!

 

Αξίζει να βάλεις στην ζωή σου το πλυντήριο LG, όχι μόνο γιατί τα ρούχα σου θα έχουν την καλύτερη περιποίηση, αλλά και εσύ μία καλύτερη ποιότητα ζωής!

 

*Η χωρητικότητα πλύσης διαφέρει ανά μοντέλο.

**Η ενεργειακή κλάση διαφέρει ανά μοντέλο.

*** Ο κύκλος για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών πιστοποιήθηκε από τον BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει έως και 99,9% τα αλλεργιογόνα όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης.