LOVE + ALICIA: Το αγαπημένο ελληνικό brand υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με τη νέα συλλογή ECHO BEACH SS23

Αυτή τη σεζόν, το lifestyle brand LOVE + ALICIA φέρνει την αίσθηση του καλοκαιριού με τη συλλογή ECHO BEACH SS23” και μας προτρέπει να ταξιδέψουμε σε έναν απόλυτα καλοκαιρινό και ξέγνοιαστο προορισμό με πρωταγωνιστές την θάλασσα, τον ήλιο και τα έντονα χρώματα.

Εντυπωσιακές καλοκαιρινές προτάσεις έρχονται με τη νέα συλλογή του brand, παρουσιάζοντας μοναδικά κομμάτια που θα αναβαθμίσουν κάθε εμφάνιση, ενώ διαθέτει όλα τα key items που αναζητά η σύγχρονη γυναίκα στην καλοκαιρινή της γκαρνταρόμπα.

 

Το ελληνικό brand LOVE + ALICIA απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που εκφράζει τη θηλυκότητα και την αυθεντικότητας της μέσα από το στυλ, υιοθετώντας ανεπιτήδευτα, αυθεντικά και άνετα looks.

Το όνομα της συλλογής αντλεί έμπνευση από το αγαπημένο τραγούδι “Echo Beach” Martha and the Muffins, προσκαλώντας κάθε γυναίκα να δημιουργήσει το δικό της soundtrack του φετινού καλοκαιριού και να αφεθεί στα χρώματα, τους ήχους και στη ξέγνοιαστη και χαλαρή διάθεση των καλοκαιρινών ημερών.

Η νέα ολοκληρωμένη συλλογή παρουσιάζει μοναδικά χειροποίητα σχέδια σε υφάσματα από 100% φυσικό βαμβάκι, tencel, ecovero, viscose και 100% λινό. Έντονα και ζωηρά patterns πρωταγωνιστούν σε όλα τα κομμάτια της συλλογής, που περιλαμβάνει τοπς, co-ord sets, παντελόνια, φορέματα και φούστες σε χαλαρές και απλές γραμμές, ενώ κάθε κομμάτι έχει σχεδιαστεί με έμφαση στη λεπτομέρεια.

Ανακαλύψτε μοναδικά “water snake”, “fish check”, “lollipop”, “virgo woman”, dolphin”, “Matt’s world”, “Cycladic ship” prints και ακόμα περισσότερα εντυπωσιακά patterns που αποτυπώνονται στις δημιουργίες της σειράς “ECHO BEACH SS23” και θα σας συντροφεύσουν τους καλοκαιρινούς μήνες.

Από oversized πουκάμισα σε έντονα prints μέχρι κομψά σατέν και ημιδιάφανα φορέματα, η συλλογή “ECHO BEACH SS23” έρχεται να αναβαθμίσει το all-day look σας.

Η νέα unisex σειρά της συλλογής έρχεται να αναδείξει κάθε παιχνιδιάρικο και άνετο look. Boyfriend πουκάμισα με έντονα handmade prints και oversized T-shirts, αποτελούν την ιδανική επιλογή για casual wear εμφανίσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η συλλογή ολοκληρώνεται με μία σειρά από must-have αξεσουάρ καλοκαιριού, όπως καπέλα, μαντήλια και beach bags που θα απογειώσουν το look σας.

Με τη βιωσιμότητα να αποτελεί βασική προτεραιότητα του brand, κατά τη διάρκεια παραγωγής όλων των συλλογών LOVE + ALICIA έχουν ακολουθηθεί πρακτικές που συμβάλλουν σε ένα καλύτερο και πιο αειφόρο μέλλον. Έτσι και τα κομμάτια  της συλλογής “ECHO BEACH SS23” έχουν κατασκευαστεί με υφάσματα από φυσικές ίνες και βιώσιμα υλικά.

H Creative Director Έλια Τσερκέζου έχει δημιουργήσει τη δική της αγαπημένη καλοκαιρινή playlist που περιλαμβάνει το soundtrack της συλλογής “ECHO BEACH SS23” και επιπλέον κομμάτια που φέρνουν το φετινό καλοκαίρι λίγο πιο κοντά, δημιουργώντας μια ξέγνοιαστη και χαρούμενη διάθεση.

Με έμπνευση από τους ήχους, τα χρώματα και την ξεγνοιασιά του ελληνικού ηλιόλουστου καλοκαιριού, η συλλογή “ECHO BEACH SS23” σας προσκαλεί να νιώσετε την αίσθηση του καλοκαιριού και να δημιουργήσετε το δικό σας φετινό soundtrack που θα σας ταξιδέψει σε κάθε καλοκαιρινό αγαπημένο προορισμό.

Ανακαλύψτε τη συλλογή ‘ECHO BEACH SS23” στο loveandalicia.com

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tlife.gr (@tlifegr)

Aν θες να κάνεις δικό σου ένα φόρεμα από την νέα συλλογή του brand πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Tlife!

 

 

 

 

Read More

And More