London Fashion Week: Eκτός προγράμματος οι Βurberry και Alexander McQueen

Ο οίκος Burberry  θα παρουσιάσει εκτός επίσημου προγράμματος της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, που ξεκινάει σήμερα 18/02 και θα ολοκληρωθεί στις 22/02. Εκτός προγράμματος London Fashion Week, θα παρουσιάσει τη συλλογή του για το Φθινόπωρο 2022, και ο οίκος Alexander McQueen, ο οποίος μάλιστα θα ταξιδέψει εκτός Λονδίνου για το επόμενο show του.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry (@burberry)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexander McQueen (@alexandermcqueen)

Ουσιαστικά οι δύο μεγάλοι οίκοι αφήνουν  χωρίς “μεγάλο όνομα” στις συμμετοχές, την London Fashoin Week εφόσον και οι 2 παραδοσιακά ήταν από τους κορυφαίους οίκους στο πρόγραμμά της.

 Το επόμενο Burberry show για  τη συλλογή Φθινόπωρο 2022 θα παρουσιαστεί  στο Λονδίνο στις 11 Μαρτίου. Το show μετά από 2 χρόνια επιτέλους θα γίνει με την παρουσία καλεσμένων στο front row εφόσον ο Riccardo Tisci, είχε απομακρυνθεί λόγω covid-19 από τα “ζωντανά” catwalks δοκιμάζοντας διάφορες άλλες μορφές για να παρουσιάσει τις κολεξιόν του: από runways που στήθηκαν στη μέση του δάσους μέχρι ψηφιακές μεταδόσεις από τα κεντρικά του οίκου κοντά στο Westminster του Λονδίνου.

 

Stay tuned

 

 

Read More

And More