Mαγιό:Tα σχέδια που φοράνε φέτος οι διάσημες

Διανύουμε την πιο ζεστή εβδομάδα του φετινού καλοκαιρού και όσες δεν είμαστε στην παραλία απλά την ονειρευόμαστε. Μαγιό, ξαπλώστρα και δροσερό ποτό είναι αυτό που θα θέλαμε αλλά οι υποχρεώσεις μας κρατάνε ακόμη στην πόλη. Ανυπομονούμε να φορέσουμε το μαγιό μας το αγαπημένο μας σχέδιο και να βουτήξουμε, κάποιες τυχερές το έχουν κάνει ήδη και ανεβάζουν φωτογραφίες στο Instagram.

Eκεί εμπνεύστηκα και το σημερινό θέμα, με αφιέρωμα στα μαγιό που έχουν ξεχωρίσει και φοράνε τη φετινή σεζόν οι celebrities. Bikini, ολόσωμα, με prints ή έντονα χρώματα τα σχέδια πολλά και εσύ δεν έχεις παρά να απολαύσεις το ρεπορτάζ και να πάρεις ιδέες για το δικό σου αν δεν το έχεις αποκτήσει  ήδη.

@izabelgoulart

Το tie dye ένα από τα μεγαλύτερα trend στα ρούχα δεν θα έλειπε από τα μαγιό της φετινής σεζόν και οι Izabel Goulart το επιλέγει σε γαλάζια απόχρωση ολόσωμο με cut out στην κοιλιά.

@foureira

Το χρώμα της σεζόν το ροζ σε bikini διάλεξε η Eλένη Φουρέιρα με ριπ  ύφασμα και ψηλόμεσο σλιπάκι και μεταλικά στοιχεία.

@kyliejenner

Μεταλιζέ ύφασμα και tiny σχήμα έχει το bikini της Kylie Jenner και ταιριάζει άψογα με τα χρώματα της.

@alessandraambrosio

Super athletic style για το ολόσωμο μαγιό της Alessandra Ambrosio που το συνδυάζει με mirror γυαλιά ηλίου.

@kimkardashian

Neutral αποχρώσεις και στα μαγιό της επιλέγει η Kim Kardashian και φοράει ένα bikini που της πάει πάρα πολύ.

@ilianapapageorgiou

Σε τέλειο olive green χρώμα με metallic στοιχεία και βολάν βλέπουμε στο bikini της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που συνδέει τέλεια sexy & girly ύφος.

@dutchesss_

Bikini με έντονα χρώματα για την Δούκισσα Νομικού που τονίζει το μαύρισμα της και την άψογη σιλουέτα της.

@katken85

Ολόσωμο μαγιό με zebra prints φοράει η Κατερίνα Καινούργιου και της πάει πάρα πολύ ενώ τολμάει ένα print που σπάνια βλέπουμε σε beachwear.

@chiaraferragni

To pic nic καρό διαλέγει η Chiara Ferragni σε μικροσκοπικό bikini που έχει  cute φιόγκους στο top, για τις βόλτες της με ιστιοπλοϊκό στην Ελλάδα.

@emrata

Ολόσωμο μαγιό με vintage  floral από την προσωπική της συλλογή φοράει η Emily Ratajkowski και το συνδυάζει με πλεκτό καπελάκι.

 

Read More

And More