Mαρέβα Μητσοτάκη: Το fashion item που εμπιστεύεται για τις επίσημες εμφανίσεις της

Η Mαρέβα Μητσοτάκη έχει ένα υπέροχα κομψό στιλ, που λατρεύουμε να παρακολουθούμε. Με casual chic στοιχεία στις χαλαρές εμφανίσεις και με chic επιλογές στις επίσημες, πάντα μας εντυπωσιάζει. Λατρεύει τα minimal look και τις basic αποχρώσεις, αλλά έχει αδυναμία σε ένα fashion item που εμπιστεύεται σχεδόν πάντα για τις επίσημες περιστάσεις.

Ολόσωμη φόρμα!

Αυτό το stylish fashion item που κάθε γυναίκα πρέπει αν έχει στην ντουλάπα της, η Μαρέβα Μητσοτάκη το λατρεύει και το επιλεγεί συχνά, δημιουργώντας  stylish outfits.

 

 

 

Mετά τη Σύνοδο Κορυφής στο Βίλνιους της Λιθουανίας, πραγματοποιήθηκε το δείπνο των ηγετών του ΝΑΤΟ, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε μία μαύρη ολόσωμη φόρμα με leg cut στο πλάι και skinny belt που συνδύασε με μαύρα δερμάτινα mules και silver cuffs.

 

Η Mαρέβα Μητσοτάκη είχε επιλέξει ξανά ολόσωμη φόρμα στην ορκωμοσία του πρωθυπουργού, αυτή την φορά σε μπεζ χρώμα που συνδύασε με μαύρα αξεσουάρ σε μία daily chic εμφάνιση που ξεχώρισε για το στιλ της.

 

 

Read More

And More