Margherita Missoni: Η διάδοχος του διάσημου ιταλικού οίκου λανσάρει δικό της brand

Η Margherita Missoni εγγονή των ιδρυτών του οίκου Missoni  αφού εργάστηκε για καποια χρονια στον διάσημο ιταλικό οίκο των παππούδων της αποφάσισε να  δημιουργήσει τη νέα προσπωική της εταιρεία Maccapani.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Business (@voguebusiness)

Το αποτέλεσμα είναι μια hand-picked συλλογή που υβριδίζει το streetwear, το sportswear και το γυναικείο ένδυμα. Η ιδέα είναι μια γκαρνταρόμπα που ξεπερνά αναχρονιστικές κατηγορίες όπως το βραδινό ένδυμα ή τα αθλητικά: όλα τα κομμάτια είναι προσαρμόσιμα για να τα φοράτε όποτε και όπως θέλετε. Ορισμένα κομμάτια είναι επίσης επενδεδυμένα με ανακυκλωμένο πλέγμα ή δαντέλα.

Η Maccapani θα συνδυάζει τα πρωτοποριακά ιταλικά jersey υφάσματα με την post-streetwear, θηλυκοκεντρική φιλοσοφία του διαχρονικού brand. Όπως φανέρωσε η ίδια, «τα κομμάτια μας δεν έχουν φύλο και όλοι μπορούν να τα δοκιμάσουν – αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο φωτογραφίσαμε τη συλλογή τόσο σε μια γυναίκα όσο και σε έναν άνδρα.»

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Margherita Maccapani Missoni (@mmmargherita)

Η πρώτη της παρουσίαση, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ανδρικής μόδας τον Ιούνιο.

Όπως φανέρωσε η designer: «Άρχισα να σκέφτομαι πώς θα μπορούσα να τη διατηρήσω σε μια λειτουργικά ελκυστική αισθητική που ακολουθεί τη σύγχρονη ζωή, και που είναι θηλυκή και συγκροτημένη – όχι πρόχειρη. Φάνηκε να υπάρχει ένας νέος χώρος στην αγορά για μια εναλλακτική λύση στο streetwear ή το athleisure που ξεκινάει από τις γυναίκες και τη γυναικεία νοοτροπία, αντί να προσαρμόζεται από την ανδρική. Έτσι, αποφάσισα να δημιουργήσω μια συλλογή πλήρως ανεπτυγμένη σε jersey – μόνο που δεν είναι η στερεοτυπικπή και γνωστή sweatshirt jersey. Είναι πολύ πιο εκλεπτυσμένη».

 

 

Read More

And More