Margot Robbie: Kάνει την έκπληξη και δεν φοράει ροζ στην παγκόσμια πρεμιέρα της “Barbie”

Χθες στο Λος Άντζελες έκανε παγκόσμια πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη ταινία “Barbie” με πρωταγωνίστρια την Margot Robbie. H ταινία έχει ήδη κάνει trend το ροζ χρώμα και η Barbicore τάση είναι κορυφαία δύο συνεχόμενες σεζόν. Η Robbie δεν σταματά να φορά ροζ σύνολα όσο προμοτάρει την ταινία, αλλά τελικά στην Πρεμιέρα αποφάσισε να μην βάλει το χαρακτηριστικό χρώμα της αγαπημένης μας κούκλας.

Με custom Schiaparelli Couture φόρεμα σε μαύρο χρώμα εμφανίστηκε η Margot Robbie στο κόκκινο χαλί και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Instagram @andrewmukamal

Η Robbie συνεργάστηκε με τον στιλίστα Andrew Mukamal και τον οίκο Schiaparelli για να ξαναδημιουργηθεί όλο το outfit που φορούσε η Barbie το 1960 με το όνομα ¨Solo in the Spotlight”

To σύνολο αποτελείται από strapless φόρεμα, όλο παγιέτα, με tulle detais στο κάτω μέρος και ένα rose σε κόκκινο χρώμα, έχει opera μαύρα γάντια, κολιέ και mules, ενώ η Βarbie κρατάει ένα λευκό μαντήλι.

 

Η Robbie εμφανίστηκε στο red carpet με το ίδιο ακριβώς σύνολο, αποτίοντας για μία ακόμη φορά, φόρο τιμής στο αξεπέραστο στιλ  εμβληματικής κούκλας.

Φωτογραφίες Reuters Getty

 

 

Read More

And More