Melania Trump: Το προσωπικό της στιλ μέσα από ένα πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ!

Οι Αμερικάνικες εκλογές βρίσκονται σε εξέλιξη κι εμείς δεν έχουμε παρά να κάνουμε μια βόλτα στο στιλ της Μελάνια Τραμπ. Μιας γυναίκας που ξεχωρίζει χωρίς καμία αμφιβολία για το στιλ της. 

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ καταφέρνει να φαίνεται άψογη, σε όλες τις εμφανίσεις της, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Υπέροχα φορέματα, παλτά, ταγέρ και κομψά αξεσουάρ, απαρτίζουν τη συναρπαστική γκαρνταρόμπα της. Ως πρώην μοντέλο, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Μελάνια Τραμπ έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για τη μόδα. Παρόλα αυτά το προσωπικό της στιλ άλλαξε με την είσοδό της στον Λευκό οίκο: τα sexy κοψίματα εξαφανίστηκαν, τα ντεκολτέ έκλεισαν μέχρι τον λαιμό και τα χρώματα που επιλέγει πλέον είναι λιγότερο έντονα.

Φωτογραφίες: Splash/Getty/Reuters

Καμπαρντίνα Hervé Pierre

Γεννήθηκε στην Σλοβενία το 1970, ξεκίνησε από νεαρή ηλικία να εργάζεται σαν μοντέλο μέσω πρακτορείων στο Μιλάνο και το Παρίσι και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1996. Τον Μάρτιο του 2001 παντρεύτηκε τον Donald Trump και τον Ιανουάριο του 2005, γέννησε τον γιο τους Barron. Μετά τη Λουίζα Άνταμς, είναι η δεύτερη Πρώτη Κυρία που γεννήθηκε εκτός της χώρας. Σε συνέντευξη της το 2000 είχε προφητικά δηλώσει; «Αν ποτέ γίνω Πρώτη Κυρία, θα έχω πολύ κλασικό στιλ. Σαν την Μπέτι Φορντ και την Τζάκι Κένεντι».

Σαν πρώτη κυρία επιλέγει να σετάρει τα πανάκριβα φορέματά της με τα αγαπημένα της Christian Louboutin, τα οποία έχει σχεδόν σε όλα τα χρώματα και σχέδια. Για τις εκστρατείες του συζύγου της επιλέγει το class style, δίνοντας σημασία στα lux αξεσουάρ από τους οίκους Hermes και Chanel, αλλά και σύνολα με την υπογραφή των αγαπημένων της σχεδιαστών: Michael Kors και Herve Pierre! Παρόλα αυτά πάντα προσπαθεί μέσα από τις ενδυματολογικές της επιλογές να μην τραβάει την προσοχή από τον Τrump (κάτι πολύ δύσκολο) και για αυτό συνήθως επιλέγει γήινους τόνους πέρα από κάποιες εξαιρέσεις! Ειδικά φέτος είδαμε πολύ έντονα χρώματα όπως φούξια και πράσινο στις πρόσφατες εμφανίσεις της, δίπλα στον υποψήφιο σύζυγό της, ένδειξη δύναμης και αισιοδοξίας για το αποτέλεσμα!

Φόρεμα Valentino

Σήμερα θα κάνουμε ένα απολαυστικό αφιέρωμα στο στιλ της και σε όλα αυτά που αγαπάει να φοράει όπως και σε statement στιλιστικές επιλογές της που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Σήμερα η Melania Τrump εμφανίστηκε νωρίς το πρώι στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει φορώντας ένα chain print φόρεμα του οίκου Gucci που συνδύασε με μία Birkin bag από δέρμα και καμβά και δερμάτινες γόβες Christian Louboutin.

H Melania Trump συναντά την Brigitte Macron τον Απρίλιο του 2018 και η εμφάνισή της είναι απλά άψογη, επιλέγει λευκό ταγέρ του σχεδιαστή Michael Kors που το συνδυάζει με λευκό καπέλο και κλασικές γόβες σε μία εμφάνιση που γράφει ιστορία!

Λατρεύει τα πολυτελή αξεσουάρ και τις τσάντες Birkin του οίκου Hermes που τις συνδυάζει με όλα της τα duty σύνολα καθώς έχει στην συλλογή της πολλά σχέδια και χρώματα. Εδώ σε ένα head to toe καφέ σύνολο με πλεκτή κάπα και suede μπότες που ολοκληρώνει απόλυτα κομψά με την εμβληματική τσάντα.

Ο οίκος Dior έχει υπογράψει μερικά από τα πιο εμβληματικά της σύνολα και εδώ επιλέγει ξανά τον epic οίκο σε ένα μαύρο φόρεμα που έχει midi γραμμή δημιουργώντας ένα κομψό total black look με γόβες Christian Louboutin.

Για τις πιο casual εμφανίσεις της επιλέγει συχνά μπαλαρίνες όπως εδώ που φοράει ένα καρό παντελόνι με ζιβάγκο και παλτό συνδυάζοντάς τα με κομψές μπαλαρίνες Roger Vivier στις ίδιες αποχρώσεις.

Λατρεύει τις ζώνες και πολύ συχνά τις προσθέτει στα σύνολά της δίνοντας τέλεια όψη στην σιλουέτα της αλλά και στιλ με μία κίνηση. Εδώ φοράει μία vintage couture δερμάτινη ζώνη Azzedine Alaia  σε μπορντό απόχρωση με λευκό μεταξωτό φόρεμα και δίνει το twist που χρειάζεται το σύνολο.

Εδώ, σε ένα κλασικό κρεπ πουά φόρεμα Alessandra Rich προσθέτει croco αξεσουάρ -ζώνη και γόβες σε moca απόχρωση- δίνοντας στο σύνολο αέρα από τα 50s!

To λευκό χρώμα είναι από τα αγαπημένα της όπως σου έγραψα και στον πρόλογο και το επιλέγει συχνά για μία “ήσυχη” εμφάνιση δίπλα στον Πρόεδρο Τrump. Εδώ επιλέγει ένα ρομαντικό λευκό φόρεμα Andrew Gn που συνδυάζει με πουά γόβες σε κόκκινο χρώμα Manolo Blahnik που δίνει αμέσως έντονη λεπτομέρεια στο look της.

Λατρεύει τις κάπες και τις επιλέγει πολύ συχνά. Εδώ με μία statement εμφάνιση φτάνοντας στο Buckingham Palace για να συναντήσει την  Queen Elizabeth με κίτρινη κάπα του οίκου Valentino συνδυασμένη με μοβ top και γόβες! Απλά υπέροχη.

Λατρεύει το σχήμα που δίνει στη σιλουέτα της η κάπα για αυτό συχνά την προσθέτει στα σύνολά της. Εδώ με μάλλινη σε γήινες αποχρώσεις κάπα του οίκου Chloe, που τη συνδυάζει με total black χειμερινό σύνολο.

Αλλά και σε καρό ύφος του σχεδιαστή Herve Piere που δίνει ένα εορταστικό mood, η κάπα είναι ένα βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας της και από τα στοιχεία που ξεχωρίζει το προσωπικό της στιλ.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό κομμάτι του στιλ της είναι οι καμπαρντίνες. Τις φοράει πολύ συχνά πάντα με ιδιαίτερο styling και σε πολλές διαφορετικές εκδοχές πάντα από πολυτελή υφάσματα. Εδώ με total suede σύνολο επιλέγει καμπαρντίνα Burberry και μπότες Saint Laurent.

Μία άλλη εκδοχή του trench coat look με δερμάτινη κόκκινη επιλογή του brand Les Rêveries φορεμένη σαν φόρεμα.

Το midi μήκος είναι το αγαπημένο της και ιδιαίτερα στις φούστες που τις συνδυάζει με military jacket όπως εδώ σε ένα total Ralph Lauren σύνολο με λευκή φούστα και caramel jacket από δέρμα.

Τις midi φούστες τις συνδυάζει σε όλες τις εκδοχές της ζωής της: με πουκάμισο και wrap σχέδιο στο πρώτο look με την Αltuzarra midi φούστα ή χαλαρό με μάλλινο top και φούστα σε έντονο χρώμα πορτοκαλί του σχεδιαστή Herve Pierre. Πάντα με Christian Louboutin γόβες!

Σε επίσκεψή της στην Αίγυπτο με υπέροχο σύνολο Ralph Lauren σε colonial ύφος με παντελόνι σακάκι και γραβάτα που άφησε εποχή!

 

 

 

Read More

And More