Met Gala: Ανακοινώθηκε το φετινό θέμα!

Το Met Gala είναι αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη γιορτή Μόδας, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει Α list καλεσμένους σε ένα φαντασμαγορικό fashion event με οικοδέσποινα την Anna Wintour.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Metropolitan Museum of Art (@metmuseum)

Βεβαίως όλοι όσοι αγαπάμε την μόδα, περιμένουμε με ανυπομονησία κάθε χρόνο, την ανακοίνωση του επίσημου θέματος της βραδιάς. Αυτή η πολυπόθητη στιγμή λοιπόν έφτασε! 

Χθες στον επίσημο λογαριασμό του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης μάθαμε ότι το  φετινό θέμα της Έκθεσης του μουσείου που θα κάνει ντεμπούτο τη βραδιά του Gala θα είναι: «Sleeping Beauties: Reawakening Fashion».

Picture by: Celebrity Monitor / SplashNews.com

Η Έκθεση θα αναφέρεται σε ιστορικά φορέματα πολλών κορυφαίων σχεδιαστών και οίκων από όλο τον κόσμο που καλύπτουν περισσότερα από 400 χρόνια ιστορίας. Ποιους σχεδιαστές θα δούμε: ο Phillip Lim, η Stella McCartney και ο Conner Ives θα έχουν σύγχρονες δημιουργίες τους, ενώ η έκθεση θα περιλαμβάνει και αρχειακά κομμάτια των: Elsa Schiaparelli, Yves Saint Laurent, Christian Dior, Hubert de Givenchy και άλλους!

Το Met Gala 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου του 2024 και μεγάλος χορηγός θα είναι το Tik Tok. Μπορεί το θέμα της Έκθεσης να έγινε γνωστό παρόλα αυτά το επίσημο dress code της βραδιάς δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι για μία ακόμη φορά το Met Gala θα είναι ένα μεγάλο μάθημα στην ιστορία της μόδας.

Φωτογραφίες:  Splash

 

 

 

 

Read More

And More