Met Gala: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το μεγάλο fashion event που γίνεται απόψε!

Το Met Gala είναι αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη γιορτή Μόδας, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει Α- list καλεσμένους σε ένα φαντασμαγορικό fashion event με οικοδέσποινα την Anna Wintour και θα γίνει απόψε στην Νέα Υόρκη με ένα εντυπωσιακό red carpet!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Metropolitan Museum of Art (@metmuseum)

Το φετινό θέμα της Έκθεσης  είναι: «Sleeping Beauties: Reawakening Fashion». Η Έκθεση θα αναφέρεται σε ιστορικά φορέματα πολλών κορυφαίων σχεδιαστών και οίκων από όλο τον κόσμο που καλύπτουν περισσότερα από 400 χρόνια ιστορίας. Ποιους σχεδιαστές θα δούμε: ο Phillip Lim, η Stella McCartney και ο Conner Ives θα έχουν σύγχρονες δημιουργίες τους, ενώ η έκθεση θα περιλαμβάνει και αρχειακά κομμάτια των: Elsa Schiaparelli, Yves Saint Laurent, Christian Dior, Hubert de Givenchy και άλλους!

Το επίσημο dress code της λαμπερής  βραδιάς : “The Garden of Time” και οι διάσημοι καλεσμένοι πρέπει να ακολουθήσουν αυτό το mood για τις εμφανίσεις τους.Δύσκολο εύκολο απόψε θα ξέρουμε!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Metropolitan Museum of Art (@metmuseum)

Παρουσιάστρια της διοργάνωσης όπως πάντα θα είναι η Anna Wintour και φέτος δίπλα της θα δούμε: Jennifer Lopez, Bad Bunny, Chris Hemsworth, και η Zendaya.Μείνει συντονισμένη στο Tlife και μάθε πρώτη όλα όσα θα γίνουν και φέτος στο λαμπερό Met Gala!

Kεντρική φωτογραφία Getty Images

 

 

Read More

And More