Milan Fashion Week:Τα πιο εντυπωσιακά show της χθεσινής μέρας

Η Eβοδμάδα Μόδας στο Μιλάνο συνεχίζεται και οι μεγάλοι Ιταλικοί οίκοι και σχεδιαστές μας δείχνουν κάθε μέρα με μοναδικά show τις νέες καλοκαιρινές τάσεις. Το Tlife είναι συντονισμένο και σου μεταδίδει όλα τα highlights από εκεί. Ας δούμε τα show που ξεχώρισαν την 2η μέρα της Milan Fashion Week.

Etro

©SPLASH/ Ideal Image

Βoho vibes, αέρινα ρούχα και μοτίβα που μας γυρνάνε πίσω στα παιδιά των λουλουδιών. H Veronica Etro νοσταλγεί τα 70s και φέρνει τα kaleidoscopic prints ξανά στην ζωή μας.Η νέα συλλογή έφερε κυριολεκτικά το καλοκαίρι στο catwalk και το show άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!

 

Max Mara

 ©SPLASH/ Ideal Image

Ρούχα που θα μπορούσαν να φοράνε ηρωίδες σε μία fiction περιπεέτια είδαμε στο runway της Μax Mara. Δερμάτινα κομμάτια που θα φορέσεις ξανά και ξανά στην ζωή σου αλλά και minimal γραμμές που έχουν μοναδική διαχρονική αξία.

Βlumarine

 ©SPLASH/ Ideal Image

Tα 2000 επιστρέφουν και η summer collection της Blumarine ήταν σαφής! Τζιν παντού και στοιχεία όπως πεταλούδες, μπαντάνες μικροσκοπικά τζιν σορτσάκια, που χαρακτήρισαν την δεκαετία αυτή δημιούργησαν ένα μοναδικό show που αξίζει να δεις.

 

 

 

 

 

Read More

And More