Milan Fashion Week: Τα show που ξεχώρισαν την πρώτη μέρα

Ξεκίνησε η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο και χθες είδαμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά show που μας έβαλαν αμεσως στο κλίμα της φετινής διοργάνωσης η οποία θα έχει πολλούς διάσημους σχεδιαστές και μεγάλους οίκους.Ας δούμε τα highlights απο την πρώτη μέρα.

Fendi

 

 

 

H νέα συλλογή του οικου Fendi που σχεδίασε ο Kim Jones στηρίχθηκε στο τρόπο που η Delfina Fendi φοράει τα αρχειακά κομμάτια του οίκου.Το γαλάζιο χρώμα κυριάρχησε σε συνδυασμό κυρίως με μπεζ, είδαμε πιέτες, πλεκτά μάξι φορέματα, δερμάτινες μπότες πάνω από το γόνατο, υπέροχα πλεκτά, tailored σύνολα και βεβαίως τις πολυτελή τσάτνες του οίκου!

Alberta Ferretti

 

 

 

 

H σχεδιάστρια παρουσίασε την φθινοπωρινή συλλογή για το2023 χθες στο Μιλάνο. Το μάξι μήκος έκανε μεγάλο comeback ενώ η Ferretti δημιοργησε μία collection συνδυάζοντας διαφορετικές υφές, όπως μετάξι, δέρμα, μαλλί και βελούδο!

Εtro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O σχεδιαστής Marco de Vincenzo παρουσίασε μία  ριζοσπαστική συλλογή. Αέρινα φορέματα συνδυασμένα με blance scarf κουστούμια με bow tie πουκάμισα, ταρτάν σύνολα, clogs, και υπέροχα πλεκτά κομμάτια καθόρισαν την νέα εικόνα του οίκου για το επόμενο φθινόπωρο.

Φωτογραφίες Reuters -Splash

 

 

Read More

And More