Mini φορέματα: Tα σχέδια που κυριαρχούν φέτος και πως τα φοράμε με στιλ

Το mini φόρεμα είναι εδώ και πολλά χρόνια, το απόλυτο καλοκαιρινό κομμάτι και παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις μας για sexy & chic εμφανίσεις, όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία. Ανέμελο, με παιχνιδιάρικου στιλ, μίνι γραμμή και πολλά μοτίβα, είναι το κομμάτι που μυρίζει καλοκαίρι και αν το συνδυάσουμε σωστά, έχουμε το πιο όμορφο σύνολο.

Ειδικά φέτος μετά την καραντίνα και όλη αυτή την μεγάλη περίοδο με casual εμφανίσεις, τα θηλυκά mini φορέματα φαντάζουν σαν όαση για το στιλ μας και θέλουμε τόσο πολύ να τα ξαναφορέσουμε. Το τέλειο με αυτό το κομμάτι, είναι ότι το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ τα σχέδια που το βρίσκουμε, είναι τόσα, που όλες θα βρουν το αγαπημένο τους.

Πάμε να πάρουμε έμπνευση από τα πιο στιλάτα κορίτσια στο Instagram να δούμε τι επιλέγουν και μετά να τσεκάρουμε στην δική μας ντουλάπα τι σχέδια έχουμε και τι χρειαζόμαστε για την νέα σεζόν!

Τα λευκά ρομαντικά φορέματα εξακολουθούν να είναι πολύ καλή επιλογή για τις ζεστές μέρες και αν τα συνδυάσει με ψάθινα αξεσουάρ έχεις σύνολο fashionista.

@carlottaoddi

To μαύρο χρώμα δεν είναι απαγορευτικό το καλοκαίρι, εδώ έχεις wrap σχέδιο και συνδυάζεται τέλεια με sneakers ή σαγιονάρες.

@belenhostalet

Το zebra print κάνει δυναμικό comeback φέτος και αν έχεις βαρεθεί το leopard τότε αυτό είναι ένα animal print που αξίζει να δοκιμάσεις τώρα.

@gabriellecaunesil

Τα print με φρούτα δίνουν αμέσως καλοκαιρινό ύφος στο φόρεμα σου και εσύ το συνδυάζεις με εσπαντρίγιες για καλοκαιρινό look.

@belenhostalet

αέρινα μίνι φορέματα είναι ιδανικά για την πόλη αλλά και την θάλασσα, τα δερμάτινα σανδάλια του δίνουν το all day ύφος που θες.

@julisesfi

Τα καλοκαιρινά mini φορέματα έχουν αέρινη γραμμή και υφάσματα που αναπνέουν αν θες να τα φοράς και να νιώθεις όμορφα με την ζέστη του καλοκαιριού.

@zinafashionvibe

Τα statement μανίκια είναι και το καλοκαίρι τάση και δίνουν στο φόρεμα σου ένα πιο stylish αποτέλεσμα. Αν θες το συνδύασες με σαγιονάρες σε πιο καθημερινό styling.

@juliesfi

sunset χρώματα είναι τέλεια για το καλοκαίρι ενώ τα ελαφριά ντραπέ σχέδια δίνουν και στο πιο απλό σχέδιο άλλον αέρα.

@gabrillecaunesil

Τα floral mini φορέματα είναι αξεπέραστα και κάθε σεζόν βρίσκονται στην κορυφή του στιλ. Το χρώμα της σεζόν το ροζ κυριαρχεί και σε αυτό το μοτίβο.

@naaomiross

Μία νέα τάση που ακολουθεί το casual ύφος όλης της χρονιάς είναι τα πετσέτε t shirt φορέματα που φόριουνται με sneakers και sporty ύφος.

Τα δερμάτινα φορέματα το καλοκαίρι έχουν σίγουρα αέρινη γραμμή και ανοιχτόχρωμη απόχρωση. Τα tourist sandals ολοκληρώνουν με άποψη αυτό το look.

 

 

Read More

And More