Missoni: Ο Ιταλικός οίκος ανανεώνεται

Πριν από ένα χρόνο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Missoni, είπε ότι η 69χρονη ιταλική μάρκα πλεκτών έπρεπε να «ξεσκονιστεί και να γίνει πιο σχετική και δροσερή».  

Σήμερα, μετά από μια ευρεία διαδικασία αναζήτησης νέων σχεδιαστών, στο Μιλάνο, στο Λονδίνο και όχι μόνο, η Missoni βρήκε τον άνθρωπο της: τον Filippo Grazioli.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FILIPPO GRAZIOLI 🧿 (@filippograzioli)

 Ο Γκρατσιόλι, 40 ετών, έχει συνεργαστεί με τον οίκο Burberry δίπλα στον Riccardo Tisci, ενώ έχει θητεία και σε άλλους μεγάλους οίκους: Givenchy, Hermès και Martin Margiela.

 «Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε και τη δυνατότητα να διαμορφώσω περαιτέρω την εμπειρία μου σε ένα νέο όραμα που διατηρεί τη χαρά, τη φρεσκάδα, την αίσθηση του χρώματος και τη θετικότητα που είναι οι βασικές ιδιότητες του Missoni”  Δήλωσε ο σχεδιαστής για την νέα συνεργασία που ξεκινάει με τον οίκο.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FILIPPO GRAZIOLI 🧿 (@filippograzioli)

 Η Missoni έχει από τις πιο αναγνωρίσιμες και μαγευτικές οπτικές υπογραφές σε όλη τη μόδα: τη ρίγα ζιγκ-ζαγκ ουράνιου τόξου που αποδίδεται πιο αυθεντικά σε πλεκτά που αγκαλιάζουν το σώμα. Ελπίζουμε ότι ο φρέσκος τόνος που θα φέρει ο νέος σχεδιαστής στην Missoni θα αποδειχθεί εξίσου εντυπωσιακός και δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την πρώτη του συλλογή τον Σεπτέμβριο!

Read More

And More