Moschino: Ο Jeremy Scott αποχωρεί από τον οίκο μετά από 10 χρόνια

Ο οίκος Moschino μόλις ανακοίνωσε ότι ο Jeremy Scott θα παραιτηθεί από τη θέση του Creative Director της μάρκας μετά από 10 ζωηρή χρόνια.

 

Ο Jeremy Scott εργάστηκε για τον Moschino πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2013, και έμεινε στο τιμόνι των γυναικείων συλλογών όλα αυτά τα χρόνια, ενώ έχει λάβει πολύ καλά σχόλια για την απίστευτη προσέγγισή του για τα κοινωνικά ζητήματα της εποχής μας  όπως και τον καταναλωτισμό.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moschino (@moschino)

Από τους πρώτους που δημιούργησε συλλογές μαζί με την H&M, ο Scott είναι αυτός που αναμφισβήτητα άνοιξε το δρόμο σε άλλες μάρκες πολυτελείας στο να μάθουν να μην… παίρνουν τον εαυτό τους πολύ στα σοβαρά.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moschino (@moschino)

«Είμαι τυχερός που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τη δημιουργική δύναμη που είναι ο Τζέρεμι Σκοτ. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τα δέκα χρόνια δέσμευσής του στον Οίκο κληρονομιάς του Franco Moschino και για την εισαγωγή ενός ξεχωριστού και χαρούμενου οράματος που θα είναι για πάντα μέρος της ιστορίας του Moschino», λέει ο Massimo Ferretti, Πρόεδρος της Aeffe S.p.A., σε ένα δελτίο τύπου. .

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Scott (@jeremyscott)

«Αυτά τα τελευταία 10 χρόνια στο Moschino ήταν μια υπέροχη γιορτή δημιουργικότητας και φαντασίας. Είμαι τόσο περήφανος για την κληρονομιά που αφήνω πίσω μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Massimo Ferretti για την τιμή να ηγηθώ αυτού του εμβληματικού Οίκου. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο που τίμησαν  τις συλλογές μου και το όραμά μου, γιατί χωρίς εσάς, τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό» δήλωσε ο Scott.

Δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία για το που πάει ο σχεδιαστής αλλά σίγουρα όλα είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθούν.

Read More

And More