Moschino: Τα fashion show που έκανε ο Jeremy Scott ήταν μοναδικά!

Ο Jeremy Scott αποχώρησε από τον οίκο Μοschino χθες, κάτι που δεν περίμενε κανείς! Ο σχεδιαστής συνεργάστηκε με τον οίκο για 10 χρόνια και θα λέγαμε ότι το ιδιαίτερο στιλ και το χιούμορ του χαρακτήρισαν τις συλλογές αλλά και τα show που είδαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ας θυμηθούμε κάποια από αυτά και ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα έχουμε νέα για τα νέα σχέδια αυτού του χαρισματικού σχεδιαστή.

Στην συλλογή Moschino Fall Winter 2020 o Jeremy Scott δημιούργησε ένα σκηνικό με ύφος από την εποχή της Μαρίας Αντουανέτας , τόσο στα ρούχα όσο και στα μαλλίά των μοντέλων.

To show για την Spring Summer 2020 collection ήταν μία ωδή στην τέχνη στους μεγάλους ζωγράφους και την μουσική. Μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα ντυμένα με ρούχα που θύμιζαν όργανα μουσικής και μοτίβα από εμβληματικούς πίνακες ζωγραφικής.

Για την συλλογή Moschino  Spring/Summer 2021 o Scott έστησε ένα show με μαριονέτες δείχνοντας την συλλογή του με τον πιο εφάνταστο τρόπο!

 

Στο show για την συλλογή Spring/ Summer 2023 τα μοντέλα φόρεσαν ρούχ α με φουσκωτές λεπτομέρειες και κάποια runway look ήταν από σωσίβια!

 

Στην τελευταία του συλλογή για την Fall/Winter 2023 συλλογή ο σχεδιαστής μας έδειξε την αριστοκρατική πλευρά του πανκ με μοντέλα ντυμένα με tweed ταγέρ και punk hair style!

 

Read More

And More