Nτύσου στιλάτα το τριήμερο είτε πας διακοπές είτε μείνεις στην πόλη

Το πρώτο τριήμερο του Καλοκαιριού είναι γεγονός και οι περισσότερες ίσως κάνετε τώρα την πρώτη σας απόδραση πάντα με προσοχή και πάντα τηρώντας τα μέτρα. Ανάλαφρα ρούχα και αέρινα σύνολα θα βάλετε στην βαλίτσα των διακοπών ας ενώ το ίδιο mood θα έχουν και τα σύνολα πόλης εφόσον είμαστε πλέον σε καλοκαιρινή διάθεση. Φορέματα, φούστες, σορτσάκι, χρώματα και μοτίβα θα κυριαρχήσουν και αν θες extra έμπνευση για το τι να βάλεις τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις και κυρίως να δεις το ρεπορτάζ που σου ετοίμασα και έχει super look για το 3ήμερο!

Δεν χρειάζεται να κάνεις αγορές αλλά να ανοίξεις την ντουλάπα σου και αφού δες τις εικόνες να συνδυάσεις τα δικά σου σύνολα με βάση την έμπνευση που μας δίνουν τα πιο στιλάτα κορίτσια στο Instagram.

@naaomiross

Μία χρωματιστή φούστα με κουμπιά και ένα απλό φανελάκι λευκό αρκούν για ένα όμορφο καλοκαιρινό σύνολο. Μπορείς να συνδυάσεις εσπαντρίγιες ή σανδάλια με αυτό το outfit.

@carlotottaoddi

Tα σύνολα με crop top και midi χαλαρή φούστα σε λευκό ή μαύρο χρώμα είναι πολύ δημοφιλή στο Instagram και σίγουρα μία ωραία ιδέα αν θες να ξεχωρίσεις.

@belenhostalet

Κλασική αξία το φόρεμα νυχτικό σε λευκό χρώμα για να αναδείξει το μαύρισμα σου.

@gabriellecaunesil

Δώσε δυναμική στο σύνολο σου με έντονο χρώμα και cut outs. Tα σύνολα με crop top και mini φούστα είναι ότι πιο sexy θα δούμε αυτό το καλοκαίρι.

@zimmermann

Νeo boho ύφος με αέρινα παντελόνι και πουκάμισα που έχουν εξωτικά μοτίβα και είναι τέλεια για τις πρώτες καλοκαιρινές αποδράσεις σου.

@ariviere

Τα πλεκτά φορέματα φοριούνται πάνω από τα μαγιό συνδυασμένα με σανδάλια και έχεις το απόλυτο island look.

@zinafashionvibe

Tα broderie κομμάτια έχουν την τιμητική τους στις διακοπές μας και δίνουν κομψότητα με την λευκή δαντέλα στα look μας.

@juliesfi

Τα μικρά floral φορέματα είναι ότι καλύτερο για την πόλη όταν κάνει ζέστη και οι ψάθινες τσάντες τους ταιριάζουν πολύ.

@carodaur

Τα έντονα χρώματα δίνουν στα σύνολα μας στιλ και σε μας αυτοπεποίθηση βάλε λοιπόν ένα χρωματιστό φόρεμα αυτό το 3ήμερο και κλέψε τις εντυπώσεις.

@anoukyve

Το λευκό shorts αποκτά σοφιστικέ ύφος με ένα μεταξωτό πουκάμισο, τέλεια λύση για night out look.

 

 

 

 

Read More

And More