O Gaultier επιστρέφει στις Ready-to-wear συλλογές μετά από 6 χρόνια

Μπορεί ο Jean Paul Gaultier να είπε αντίο ένα χρόνο πριν με ένα αποχαιρετιστήριο show στις 17 Ιανουαρίου 2020 στο Παρίσι αλλά πολύ γρήγορα καταλάβαμε ότι τα πλάνα του οίκου του δεν θα σταματήσουν. Ο σχεδιαστής παρέδωσε τα ηνία του οίκου του νέα γενιά και ανακοίνωσε τη συνεργασία του brand του με νέους, ταλαντούχους σχεδιαστές που θα αναλαμβάνουν κάθε σεζόν να παρουσιάσουν collections για τον οίκο.

Ετσι  ο οίκος επιστρέφει, μετά από 6 χρόνια, στις Ready-to – Wear συλλογές με μια collection αφιερωμένη στην αγαπημένη μαρινιέρα του Gaultier, και η οποία (συλλογή) δημιουργήθηκε σε συνεργασία με guest designers, όπως τους Palomo Spain, Ottolinger, Pierre Hardy, Charlotte Wales, Dr. Woo, SSENSE και άλλους.

Η Bella Hadid είναι μία από τoυς πρωταγωνιστιρες της καμπάνιας.

Για την άνοιξη του 2021, το δημιουργικό team της ετικέτας επανεξετάζει τον μύθο του Sailor που έκανε τόσο  αγαπητό στον κόσμο της μόδας τo Enfant Terrible της γαλλικής σκηνής. Με αυτή την συλλογή ο οίκος επιστρέφει στις ready to wear συλλογές που είχε σταματήσεις το 2015. Μια unisex, χωρίς αποκλεισμούς collecton που λανσάρεται με ένα εντυπωσιακό video:

 

Read More

And More