O Jean Paul Gaultier λέει «αντίο» στον οίκο του μέσα από το Instagram

Ο Γάλλος σχεδιαστής ανακοίνωσε ότι έχει αποφασίσει για τη συνταξιοδότησή του, πέρσι τον Ιανουάριο του 2020, ωστόσο, διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του, ότι αν και αποχωρεί, η επώνυμη ετικέτα του θα παραμείνει. Μάλιστα τον Ιανουάριο του 2020 έκανε και το θρυλικο Couture show του αποχαιρετισμού του, με επικές συμμετοχές από όλες τις μούσες και φίλες του.

 

Επίσης έχει ανακοινώσει ότι η Chitose Abe θα είναι η σχεδιάστρια που θα αναλάβει μετά από αυτόν τα ηνία του οίκου. Η πρώτη συλλογή της Abe αναμένεται τον Ιούλιο στην Couture Week στο Παρίσι.

 

Χθες ο επίσημο λογαριασμός ανέβασε ένα post που έγραψε :The End, ενώ δίπλα από την εικόνα του profile γράφει πλέον: Kαλώς ήρθατε στην νέα εποχή του Jean Paul Galtier! Με αυτόν το τρόπο ο σχεδιαστής κάνει και επίσημη την αποχώρηση του και δίνει σιγά σιγά τόπο στην νέα ομάδα και στα νέα concept. Ενα από αυτά είναι ότι ο οίκος επιστρέφει, μετά από 6 χρόνια, στις Ready-to – Wear συλλογές με μια collection αφιερωμένη στην αγαπημένη μαρινιέρα του Gaultier, και η οποία (συλλογή) δημιουργήθηκε σε συνεργασία με guest designers, όπως τους Palomo Spain, Ottolinger, Pierre Hardy, Charlotte Wales, Dr. Woo, SSENSE και άλλους. H συνεργατική RTW collection Jean Paul Gaultier θα αποκαλυφθεί στις 28 Μαΐου και η Bella Hadid είναι μία από τoυς πρωταγωνιστές της καμπάνιας της.

Μπορεί ο Jean Paul Gaultier είπε “αντίο” στους θαυμαστές και στους Followers του με αυτή την κίνηση, αλλά  το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσει να μας εντυπωσιάζει μέσα από τον οίκο του και τους συνεργάτες του.

 

 

 

 

 

Read More

And More