O Pharrell Williams είναι ο νέος creative director του οίκου Louis Vuitton

Είναι επίσημο, ο Pharrell Williams είναι ο νέος creative director του οίκου Louis Vuitton. Η είδηση έγινε γνωστή λίγα λεπτά πριν, με μία ανακοίνωση του οίκου στο socia media. O Pharrell Williams θα αναλάβει τον ρόλο του καλλιτεχνικού διευθυντή για τις ανδρικές συλλογές, θέση που είχε μείνει κενή μετά τον θάνατο του Virgil Abloh. Η πρώτη του συλλογή για το Louis Vuitton θα αποκαλυφθεί τον ερχόμενο Ιούνιο κατά τη διάρκεια της Ανδρικής Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton (@louisvuitton)

Ο οίκος έγραψε στην ανακοίνωση του: “Ο Pharrell Williams είναι ένας οραματιστής του οποίου τα δημιουργικά σύμπαντα επεκτείνονται από τη μουσική στην τέχνη και στη μόδα – καθιερώνοντας τον εαυτό του ως πολιτιστικό παγκόσμιο σύμβολο τα τελευταία είκοσι χρόνια.Ο τρόπος με τον οποίο σπάει τα όρια στους διάφορους κόσμους που εξερευνά, ευθυγραμμίζεται με τα οράματα του οίκου Louis Vuitton ενισχύοντας τις αξίες της καινοτομίας, του πρωτοποριακού πνεύματος και της επιχειρηματικότητας¨.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Pharrell πίσω στον οίκο, μετά τις συνεργασίες μας το 2004 και το 2008 για τη Louis Vuitton, ως τον νέο μας Ανδρικό Δημιουργικό Διευθυντή. Το δημιουργικό του όραμα πέρα από τη μόδα θα οδηγήσει αναμφίβολα τη Louis Vuitton σε ένα νέο και πολύ συναρπαστικό κεφάλαιο» δήλωσε ο  Pietro Beccari, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Vuitton.

Read More

And More