O Riccardo Tisci παραιτήθηκε από τον οίκο Burberry-Ποιος θα αναλάβει την θέση του

Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια συνεργασίας  ο Riccardo Tisci αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του Chief Creative Officer και να αποχωρήσει από την Burberry στο τέλος αυτού του μήνα.

Η συλλογή του Άνοιξη Καλοκαίρι 2023, που παρουσιάστηκε αυτή την εβδομάδα στο Λονδίνο, ήταν η τελευταία του για την Burberry.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry (@burberry)

 Ο Riccardo Tisci σε σχετική του δήλωση είπε: «Ο Burberry είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος με ένα μαγικό παρελθόν και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Το κεφάλαιο που μου ζητήθηκε να γράψω στη μεγάλη ιστορία του είναι ένα κεφάλαιο για το οποίο είμαι απίστευτα περήφανος και αποφάσισα ότι θα κορυφωθεί με το show μου τη Δευτέρα. Ήθελα να συνεχίσω μια κληρονομιά καινοτομίας και υπερασπιζόμουν συνεχώς τη δημιουργικότητα και την ποικιλομορφία, προκειμένου να βοηθάω πάντα την Burberry να προχωράει. Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες μου και τη στρατιά των συνεργατών και των φίλων που με βοήθησαν να γράψω ένα κεφάλαιο που ελπίζω να παραμείνει στο μέλλον της Burberry για τα επόμενα χρόνια».

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry (@burberry)

Ο Jonathan Akeroyd, CEO του οίκου σχολίασε: «Ο Riccardo έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επανατοποθέτηση του Burberry. Έχει βελτιώσει τη δημιουργική μας γλώσσα, έχει εκσυγχρονίσει και ανυψώσει την προσφορά των προϊόντων μας και έφερε μια νέα γενιά πελατών πολυτελείας στην επωνυμία μας. Εκ μέρους όλων στη Burberry, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τη δημιουργική του ηγεσία και να του ευχηθώ ότι καλύτερο για το μέλλον».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry (@burberry)

Ο Βρετανός Daniel Lee, που αποχώρησε απροσδόκητα από τον οίκο Bottega Veneta τον περασμένο Νοέμβριο, παρά την τεράστια επιτυχία του, ειδικά στον τομέα των αξεσουάρ είναι ο σχεδιαστής που θα αναλάβει την θέση του.

Getty Images

Ο Lee θα παρουσιάσει την πρώτη του συλλογή στη London Fashion Week του Φεβρουαρίου.

 

Read More

And More