O Valentino θα κάνει το Couture show του στην Βενετία

Είναι επίσημο ο οίκος Valentino στις 15 Ιουλίου θα παρουσιάσει  την Couture συλλογή του για το φθινόπωρο 2021-22 στην ιταλική λιμνοθάλασσα .

Το όνομα της συλλογής είναι: Valentino Des Ateliers.

«Μία από τις πιο απαιτητικές πτυχές της δουλειάς μου κατά τη διάρκεια αυτών των πρωτοφανών χρόνων ήταν ο επαναπρογραμματισμός ορισμένων από τις επαναλαμβανόμενες σκέψεις μου, οι οποίες βέβαια περιελάμβαναν την ιδέα και τον τόπο για τα couture shows μου», δήλωσε ο Piccioli και συνεχίζει, «Το mood στο οποίο βρισκόμαστε «ταξίδι με τη φαντασία» με ώθησε να ονειρεύομαι περισσότερο. Η επόμενη συλλογή μου θα έχει το όνομα Valentino Des Ateliers και η συνολική προσέγγιση αυτού του έργου έχει να κάνει με το ίδιο το όνομα. Προκάλεσα τον εαυτό μου να ενορχηστρώσω μια συμφωνία διαφορετικών ψυχών, μυαλού και δημιουργικών συνεισφορών. Όλες αυτές οι ενέργειες οδήγησαν το όραμά μου στη Βενετία. Αυτή η πόλη δημιουργεί πραγματικά και αυθόρμητα δονήσεις στην τέχνη, το θέατρο, τη μουσική, την αρχιτεκτονική, τον κινηματογράφο και οτιδήποτε έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα. Γι ‘αυτό ήταν μια φυσική απόφαση να ακολουθήσουμε αυτήν την ιδέα. Είμαι σχεδιαστής, δημιουργός μόδας και πρέπει να εντάξω τις δημιουργίες μου σε συγκεκριμένα πλαίσια. Η Βενετία είναι το πλαίσιο της συλλογής Valentino Des Ateliers».

Το show θα προβληθεί ζωντανά στην πλατφόρμα Fédération de la Haute Couture et de la Mode.Η Haute Couture Week στο Παρίσι θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 8 Ιουλίου

Read More

And More