O γιός της Uma Thurman είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Celine

Mολονότι το καλοκαίρι είναι ακόμα σε εξέλιξη, ο κόσμος της μόδας έχει στο μυαλό του τους ψυχρότερους μήνες. Έτσι ο ένας μετά τον άλλον οι μεγάλοι οίκοι θα λανσάρουν τις χειμερινές τους καμπάνιες.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CELINE (@celine)

Ο Levon Hawke είναι η τελευταία προσθήκη στη χειμερινή καμπάνια “Portrait of” του οίκου Celine. Στις νέες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τον Hedi Slimane και φέρουν τον τίτλο “Portrait of an Actor”, ο γιος του Ethan Hawke και της Uma Thurman περιπλανιέται στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Οι απλές αλλά δυνατές ασπρόμαυρες εικόνες απεικονίζουν τον Hawke να βρίσκεται σε μια ταράτσα, να παίζει μια κιθάρα και να ντύνεται casual.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CELINE (@celine)

Ο Slimane έχει φωτογραφίσει πολλούς διαφορετικούς ηθοποιούς, μουσικούς και μοντέλα για αυτή τη σειρά -συμπεριλαμβανομένων, πιο πρόσφατα, του Bob Dylan και τοv Julian Casablancas των Strokes. Ο Hawke, ο οποίος πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο σκηνοθετικό ντεμπούτο της Zoë Kravitz, Pussy Island, μπορεί πλέον να συγκαταλέγεται στους αστέρες που έχει φωτογραφίσει ο Slimane.

Κεντρική φωτογραφία- Photo by Michael Buckner/Variety via Getty Images

Read More

And More