O νέος σχεδιαστής του οίκου Kenzo είναι guru του street style

Ο οίκος KENZO ανακοίνωσε τον νέο του καλλιτεχνικό διευθυντή, ιδρυτή του street style brand ‘’A Bathing Ape’’ τον Ιάπωνα σχεδιαστή  Nigo.

 

@nigo

Ο Ιάπωνας σχεδιαστής και το brand του, γνωρίζει τεράστια εμπορική επιτυχία στην Ιαπωνία και σε όλο τον κόσμο, ένώ ο Nigo έχει στο βιογραφικό του συνεργασίες με γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως τον Pharrell Williams, αλλά και με συναδέλφους του σχεδιαστές, όπως τον Virgil Abloh, με τον οποίο το 2020 δημιούργησαν μια capsule συλλογή για τον Louis Vuitton. 

@nigo

 

Ο ίδιος έγραψε για την νέα του συνεργασία στα social: “Ανέλαβα νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του KΕΝΖΟ. Γεννήθηκα τη χρονιά που ο Takada Kenzo άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στο Παρίσι. Και οι δυο μας αποφοιτήσαμε από την ίδια σχολή μόδας στο Τόκιο. Το 1993, τη χρονιά που ο KENZO προσχώρησε στον Όμιλο LVMH, ξεκίνησα την καριέρα μου στη μόδα.  Η προσέγγιση του Kenzo να δημιουργία αυθεντικότητα ήταν εφικτή μέσω της κατανόησης που είχε για διαφορετικές κουλτούρες. Είναι επίσης η ουσία της δική μου φιλοσοφίας πάνω στη δημιουργικότητα. Το να κληρονομήσω το πνεύμα της δεξιοτεχνίας του Κenzo είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην 30χρονη καριέρα μου, αλλά, μαζί με την ομάδα, σκοπεύω να αφιερωθώ σ’ αυτό.  Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Bernard Arnault και Sidney Toledano που μου δίνουν αυτή την υπέροχη ευκαιρία“. 

@nigo

Ανυπομονούμε για την  πρώτη συλλογή του που θα δούμε τον Ιανουάριο.

Read More

And More