O oίκος Balmain διοργανώνει το δικό του μουσικό Φεστιβάλ

Σιγά σιγά όλα γυρίζουν στην κανονικότητα και ο κόσμος της μόδας βρίσκει και αυτός τους παλιούς του ρυθμούς. Ο Balmain και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Olivier Rousteing θα μας παρουσιάσει την νέα του συλλογή για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 στις 29 Σεπτεμβρίου στου Παρίσι και παράλληλα θα διοργανώσει ένα μουσικό φεστιβάλ.

Φωτογραφίες : Splash

Το φεστιβάλ θα έχει φαγητό, ποτά, αλλά και παρουσίαση μερικών limited-edition fashion brand, μία ολοκληρωμένη δηλαδή εμπειρία όπως την θυμόμαστε πριν την πανδημία.

Το φεστιβάλ θα είναι δωρεάν και ανοιχτό για το κοινό, ενώ τη δεύτερη νύχτα, τα πρώτα 1.200 άτομα που θα δώσουν μία μια ελάχιστη δωρεά 15 ευρώ για φιλανθρωπικές οργανώσεις που συνεργάζεται ο οίκος, θα λάβουν δύο εισιτήρια: ένα για την επίδειξη του Balmain και ένα για τη επόμενη ημέρα του φεστιβάλ. Τα έσοδα από τα τρόφιμα, τα ποτά και τα εμπορεύματα θα διατεθούν επίσης σε φιλανθρωπική οργάνωση.

O Rousteing έκανε το πρώτο Balmain Festival το 2019 σε συνδυασμό με το Fête de la Musique, μια ετήσια μουσική γιορτή που πραγματοποιείται στο Παρίσι κατά το το θερινό ηλιοστάσιο. Ο δημιουργικός διευθυντής έχει επίσης συνδέσει σε μεγάλο βαθμό τη γαλλική μάρκα πολυτελείας με τη μουσική, κάνοντας συνεργασίες  με καλλιτέχνες όπως πρόσφατα ο Maluma.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BALMAIN (@balmain)

Read More

And More