O οίκος Bottega Veneta δημιούργησε ένα πρωτότυπο X-mas project

H λέξη “Bottega” στα Ιταλικά σημαίνει: το εργαστήριο, τώρα λοιπόν το ιταλικό brand δημιούργησε ένα project αφιερωμένο στα ιταλικά εργαστήρια δεξιοτεχνίας με το ονομα: Bottega for Bottegas“. Τα 12 εργαστήρια (bottegas) με τα οποία συνεργάστηκε ο οίκος προέρχονται απ’ όλη τη χώρα και περιλαμβάνουν τα πάντα  από παραδοσιακά μπισκότα  μέχρι κεραμικά.

Courtesy of Bottega Veneta

Courtesy of Bottega Veneta

 

Courtesy of Bottega Veneta

Στα πλαίσια του νέου project, πολλά από τα προιόντα που δημιουργουν τα εργαστήρια θα βρίσκονται στις χριστουγεννιάτικες βιτρίνες των καταστημάτων Bottega Veneta. Ήδη στο site του οίκου υπάρχει ειδική κατηγορία Bottega for Bottegas που εκεί μπορείς να τα δεις.

 

Ο οίκος σε σχετική δήλωση του ανακοίνωσε:“Είμαστε ενθουσιασμένοι με το λανσάρισμα του Bottega for Bottegas σε συνεργασία με Ιταλούς τεχνίτες με τους οποίους μοιραζόμαστε τις κοινές αξίες της δημιουργικότητας και της δεξιοτεχνίας. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε παγκόσμια αναγνωρισιμότητα σ’ αυτά τα “Bottegas” που είναι βαθιά ριζωμένα στην Ιταλική κουλτούρα, ειδικά σε μια περίοδο όπου οι μικρότερες βιοτεχνίες κι εργαστήρια συνεχίζουν να δέχονται το πλήγμα της πανδημίας. Είναι τιμή μας να τούς διαθέτουμε τους διαφημιστικούς μας χώρους, το website, τα newsletters και τις βιτρίνες των καταστημάτων μας και ελπίζουμε ότι αυτή η ενέργεια θα φωτίσει ακόμα περισσότερο την αριστεία τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

 

Read More

And More