O οίκος Bottega Veneta εξαφανίστηκε από το instagram

Με μεγάλο μέρος του κόσμου σε καραντίνα και με τις νέες συνθήκες της πανδημίας η μόδα αναγκάστηκε να αλλάξει τον τρόπο που παρουσίαζε την δουλειά της και πλέον το διαδίκτυο είναι η πλατφόρμα που γίνονται όλα η τουλάχιστον τα περισσότερα δρώμενα.

Οι περισσότεροι οίκοι βγάζουν  όλη τους την ενέργεια εκεί και ιδιαίτερα στο Instagram με εξαίρεση τον πολυτελή οίκο Bottega Veneta που εξαφανίστηκε!

Ο κύριος λογαριασμός Instagram της μάρκας – ο οποίος διέθετε 2,5 εκατομμύρια οπαδούς – δεν φαίνεται πλέον να υπάρχει, αν και δεν είναι ακόμη σαφές γιατί.

Oι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι ένα διαφημιστικό κόλπο ή θα μπορούσε ακόμη και να είναι μια τεχνική δυσλειτουργία και ότι ο λογαριασμός θα εμφανιστεί ξανά πολύ σύντομα, άλλοι υποδηλώνουν ότι ο δημιουργικός σκηνοθέτης Ντανιέλ Λι έχει πάρει την απόφαση να αφαιρέσει τη μάρκα από τα κοινωνικά μέσα για να δημιουργήσει έτσι περισσότερη φήμη από ό, τι θα μπορούσε να δημιουργήσει συμμετέχοντας στον υπερκορεσμένο ψηφιακό κόσμο.

 Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι «δεν πιστεύει» σε ψηφιακές επιδείξεις μόδας. Από τότε που ο Lee ανέλαβε την ετικέτα, η Bottega Veneta αυξήθηκε ραγδαία στη δημοτικότητά της ενώ εμφανίστηκαν δύο νέοι λογαριασμοί στο Instagram που υπάρχουν ακόμη οι: New Bottega και Bottega By Daniel Lee. Oι διασημότητες παγκοσμίως έχουν αγκαλιάσει τα σχέδια και έχουν φέρει το brand στην κορυφή! Μήπως τελικά δεν χρειάζεται καθόλου το Instagram; O χρόνος θα δείξει.

Read More

And More