O oίκος Dior αποθεώνει την ισπανική κουλτούρα με το show που έγινε χθες στην Σεβίλλη

Για μία ακόμη φορά η Maria Grazia Chiuri «ταξίδεψε» τον οίκο Dior και δημιούργησε ένα φανταστικό show για την Cruise 2023 συλλογή!

Φωτογραφίες Reuters

 

Αυτή την φορά πήγε στην Σεβίλη και αποθέωσε το φλαμέγκο και την ισπανική κουλτούρα με την new collection που είδαμε χθες το βράδυ στην διάσημη Plaza de España της Σεβίλης.

 

 

 

Η σχέση του οίκου με την ισαπνία ξεκίνησε τη δεκαετία του 1950, τόσο ο  Monsieur Dior όσο και οι διάδοχοι του έχουν εμπνευστεί από την ισπανική ιστορία και κουλτούρα για τις δημιουργίες τους.

 

Η Maria Grazia Chiuri όπως κάθε φορά που επισκέπτεται μία άλλη χώρα έτσι και τώρα για την Cruise 2023 συνεργάστηκε με ντόπιους τεχνίτες και καλλιτέχνες που που γνωρίζουν τις τεχνικές και την παράδοση της Ανδαλουσίας.

Ένας από τους στόχους της creative director του οίκου με όλα αυτά τα show που κάνει σε ξέενες χώρες ποπως και στην Αθήνα πέρσι είναι να αναδείξει την ιστορία και την κουλτούρα της εκάστοτε χώρας.

Στην συλλογή κυριάρχησαν τα ισπανικά στοιχεία με τα μπολερό σακάκια τα signature καπέλα τις φούστες φλαμέγκο και τα μοναδικής αισθητικής κεντήματα να δίνουν μία μοναδική ατμόσφαιρα στο runway.

Δες όλο  το show εδώ:

Ετικέτες

Read More

And More