O oίκος Gucci μετακομίζει στην…Καλιφόρνια

Ο Alessandro Michele φέρνει επιτέλους την Gucci στην Καλιφόρνια. Αφού  o COVID ανάγκασε το brand να ακυρώσει την παράσταση Cruise 2021 στο Σαν Φρανσίσκο πέρυσι, η Gucci ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει την επόμενη επίδειξη μόδας στο Λος Άντζελες  αυτό το φθινόπωρο.

 Το show θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου και λαμβάνοντας υπόψη την τελευταία καμπάνια της Gucci, που περιλαμβάνει ένα cast διασημοτήτων εμπνευσμένο από το talk show αργά το βράδυ, πιστεύουμε ότι το event θα έχει front row μεγάλα αστέρια του Hollywood. «Έχω πολλούς φίλους εδώ – ειλικρινά, περισσότερο από ό, τι στη Ρώμη. Είναι σαν οικογένεια. Εδώ στο Λ.Α., οι άνθρωποι ανοίγουν πραγματικά τα σπίτια τους με έναν εύκολο τρόπο, τίποτα πολύ περίπλοκο. Μπορείς να πας στα σαγιονάρες σου “ δήλωσε ο Μichele.

 Τον περασμένο Μάιο, ο Michele ανακοίνωσε ότι θα αλλάζει τις δραστηριότητές του, παραλείποντας το τυπικό ημερολόγιο μόδας και παρουσιάζει μόνο δύο συλλογές ετησίως. Τον περασμένο μήνα αποκάλυψε την πρώτη για το 2021, τη συλλογή του Aria με μια ταινία μικρού μήκους.

 

Read More

And More