O oίκος Gucci οργανώνει το δικό του virtual φεστιβάλ κινηματογράφου!Tι θα δούμε

Το Lockdown 2 έχει ξεκινήσει σε πολλές χώρες και η Gucci φαίνεται να μας έχει τα πρώτα καλά νέα για όσο…μένουμε μέσα. Η ιταλική εταιρεία ανακοίνωσε το GucciFest, ένα virtual φεστιβάλ ταινιών μόδας που θα μεταδοθεί στο YouTube, το Weibo και τον ειδικό ιστότοπο GucciFest.com από τις 16 έως τις 22 Νοεμβρίου.

Gus Van Sant και Alessandro Michele

Το κύριο θέμα του φεστιβάλ θα είναι το ντεμπούτο της μίνι σειράς: Ouverture of Something That Never Ended, σε σκηνοθεσία του σκηνοθέτη Gus Van Sant και του δημιουργικού  διευθυντή της Gucci, Alessandro Michele,  που θα παρουσιαστεί σε επτά μέρη.

Silvia Calderoni

 Το κινηματογραφικό υπερθέαμα γυρίστηκε στη Ρώμη και επικεντρώνεται στην ζωή της Silvia Calderoni,  που είναι καλλιτέχνης μούσα της Gucci, και βλέπουμε πως περνάει τις μέρες της συναντώντας ένα μεγάλο επιτελείο καλλιτεχνών και VIP πρεσβευτών της μάρκας, συμπεριλαμβανομένων των: Harry Styles, Billie Eilish, Jeremy O. Harris και Florence Welch. Κάθε επεισόδιο θα κυκλοφορεί καθημερινά στο GucciFest.

Επίσης θα παρουσιαστεί και η νέα συλλογή της Gucci στο πλαίσιο του φεστιβάλ, αφού πλέον ο Michele θα λανσάρει μόνο δύο συλλογές τον χρόνο σύμφωνα με τις δηλώσεις του μήνες πριν λόγω της πανδημίας του Covid.

Το GucciFest θα προβάλλει επίσης ταινίες μόδας από 15 ανερχόμενους σχεδιαστές που έχει ξεχωρίσει ο ίδιος ο Μichele: Ahluwalia, Shanel Campbell, Stefan Cooke, Cormio, Charles De Vilmorin, JordanLuca, Mowalola, Yueqi Qi, Rave Review, Gui Rosa, Rui, Bianca Saunders, Collina Strada, Boramy Viguier και Γκάρεθ Ράιττον.

 

Read More

And More