O oίκος Saint Laurent συναντά την Μadonna σε μία τολμηρή έκθεση

Τι συμβαίνει όταν μια δύναμη μόδας και μια εμβληματική τραγουδίστρια συναντιούνται; Μια προκλητική και τολμηρή έκθεση που παρουσιάζεται σε παραθαλάσσια γκαλερί στο Μαϊάμι έρχεται να ταράξει τα νερά της showbiz. Ο Saint Laurent συνεργάζεται με τη Madonna και τον Anthony Vaccarello σε μια έκθεση στο Art Basel Miami Beach. Η νέα έκθεση γιορτάζει την επανέκδοση του βιβλίου Sex του 1992!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAINT LAURENT (@ysl)

Ο Saint Laurent θα παρουσιάσει εικόνες μεγάλου μεγέθους από το βιβλίο καθώς και γραπτό κείμενο που έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο creative director, Αnthony Vaccarello. Η έκθεση αποτίει φόρο τιμής στην 30ή επέτειο του βιβλίου που άφησε ιστορία. Υπάρχουν 800 αντίτυπα της επανέκδοσης του βιβλίου που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τον Saint Laurent από τον Vaccarello.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAINT LAURENT (@ysl)

 Ένας περιορισμένος αριθμός θα υπογραφεί από την ίδια τη Madonna και θα βγει σε δημοπρασία προς όφελος της φιλανθρωπικής της οργάνωσης Raising Malawi και στην έκθεση θα πωληθούν μπλουζάκια και τσάντες.

Το προκλητικό βιβλίο της Madonna συνεχίζει να εμπνέει μια σειρά από καλλιτέχνες. Η έκθεση είναι δωρεάν για οποιονδήποτε άνω των 18 ετών από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου.

Read More

And More