O Σωτήρης Κοντιζάς και ο Γιώργος Καράβας είναι το απόλυτο inspo για smart casual style

Το casual style δεν είναι μία απλή υπόθεση και όταν πρόκειται για ανδρικό ντύσιμο τότε σίγουρα δεν μιλάμε για απλά… πρόχειρα ρούχα! Υπάρχουν, λοιπόν, κάποιοι άνδρες που ξέρουν πολύ καλά ότι casual style σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει… χωρίς στιλ.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Γιώργος Καράβας, που συναντήθηκαν για πρώτη φορά on set στη φωτογράφιση της G-Star Raw (και το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία!), ανήκουν σε αυτή την κατηγορία με προσωπικό στιλ και άποψη

 

Οι δυο ακαταμάχητοι άνδρες της ελληνικής showbiz ποζάρουν στον φακό του Νικόλα Μάστορα και  φοράνε κλασικά και νέα κομμάτια από τη SS24 συλλογή της G-Star Raw βάζοντας νέους κανόνες στο everyday ανδρικό ντύσιμο!

Ένα shooting που αποτελεί το απόλυτο inspo για αυτό που λέμε smart casual style! Με βασικό χαρακτηριστικό την κομψότητα, αλλά και την ικανότητα να προσαρμόζεται στις περιστάσεις, αυτό το στιλ είναι το απόλυτο, αν θες να έχεις εμφάνιση που ξεχωρίζει, όπου κι αν βρίσκεσαι. Η G Star Raw έχει στη συλλογή της όλα όσα ορίζουν το νέο cool ντύσιμο.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Γιώργος Καράβας είναι το απόλυτο duo για την  G-Star Raw! Στη φωτογράφιση πρωταγωνιστούν statement jacket mixed με ultra denim, δίνοντας fresh style σε αυθεντικά essentials του ανδρικού στιλ! Με τα utilitarian στοιχεία να κυριαρχούν, οι τεχνικές λεπτομέρειες συναντούν τις δυναμικές σιλουέτες και τα G Star Raw look των Κοντιζά και Καράβα επιβεβαιώνουν ότι η φετινή συλλογή ξέρει πώς να απογειώνει το ανδρικό style.

Η G-STAR έχει πάντα μία άψογη αίσθηση του casual και η φωτογράφιση με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Γιώργο Καράβα αποδεικνύει ότι το αντρικό στιλ δεν θα είναι ποτέ ξανά αναμενόμενο!  

Βρες τη συλλογή G-Star Raw στο Attica City Link. 

Κεντρική διάθεση: Sport and Fashion Freedom, 212 00 03 710 

@gstarraw_greece

Φωτογραφίες Nικόλας Μάστορας- @nmastoras