Oι πιο εντυπωσιακές φθινοπωρινές καμπάνιες μόδας!

Η σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2023/2024 είναι πολύ  κοντά μας και τα fashion brands έχουν ήδη λανδάριε τις διαφημιστικές καμπάνιες. Από την Prada, μέχρι τον Versace και τον Dior, στις νέες καμπάνιες  συναντάμε πολλά διάσημα μοντέλα και  ηθοποιούς που απαθανατίστηκαν από τους παγκοσμίως γνωστούς φωτογράφους σε ιδιαίτερα concept.

Aς δούμε μαζί τις πιο εντυπωσιακές παραγωγές για το φετινό φθινόπωρο!

Versace

Η τελευταία καμπάνια γιορτάζει όλα όσα αγαπάμε στο Versace: Δυναμισμός και tailored! Οι εικόνες που τραβήχτηκαν από τους Mert & Marcus, περιλαμβάνουν ασπρόμαυρες λήψεις που τονίζουν τη χαρακτηριστική σιλουέτα της συλλογής.

Prada

Ομορφιά, φροντίδα, αγάπη. Η εξερεύνηση από την Prada αυτών των αιώνιων, διαχρονικών αξιών της ανθρωπότητας ζωντανεύουν μέσα από τη μεταφορά των λουλουδιών που κυριαρχούν στην art campaign του οίκου.

Marc Jacbos

 

Μία συνεργασία που δεν περίμενε κανείς!Η Kim Kardashian φοράει τις iconic kiki boots του σχεδιαστή και black & white items από τη Fall 2023 συλλογή!

Fendi

Μοναδικά πλεκτά σύνολα με το logo του οίκου και το γαλάζιο χρώμα να κυριαρχεί στην νέα καμπάνια. Ο Fendi λανσάρει μία σοφιστικέ συλλογή με τα αξεσουάρ να κλέβουν ξανά την παράσταση.

Self Portrait

Η Gigi Hadid κόβει την ανάσα με το cool ύφος της στο καμπάνια αυτή που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε.

Armani

Στην καμπάνια  Emporio Armani το signature ύφος του σχεδιαστή δίνει αμέσως την αίσθηση πολυτέλειας που αγαπάμε από αυτόν, αλλά και το black & white στιλ την απογειώνει!

Burberry

Ο Burberry αποκαλύπτει την καμπάνια για το χειμώνα 2023, με μια σειρά πορτρέτων που διαδραματίζονται στα παρθένα τοπία του Isle of Skye της Σκωτίας  και των Giant’s Causeways της Βόρειας Ιρλανδίας. Φωτογραφημένα από τον Tyrone Lebon, το concept παρουσιάζει την πρώτη συλλογή υπό τη δημιουργική διεύθυνση του Daniel Lee που παρουσιάστηκε κατά την τελευταία Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

Dior

Με τη σειρά Dior ready-to-wear φθινόπωρο-χειμώνας 2023-2024, η Maria Grazia Chiuri συνεχίζει να εξερευνά το ρόλο και την ουσία του ρούχου σε σχέση  με το σώμα και τη μόδα.Μεταξύ φωτός και σκιάς, το ντεκόρ στην καμπάνια είναι ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο και γραφικό, με μια πινελιά ζωηρών χρωμάτων που τονίζουν τα χρώματα που διανθίζουν τη συλλογή – ρουμπίνι, σμαράγδι, μπλε – τα οποία έρχονται σε αντίθεση με τις αποχρώσεις του μαύρου που κυριαρχεί  στα χειμερινά κομμάτια.

Blumarine

Μια κινηματογραφική, σέξι και δημιουργική καμπάνια που εξερευνά τις διάφορες αποχρώσεις της γυναικείας ταυτότητας με υπέροχα σύνολα από την φθινοπωρινή συλλογή!

Miu Miu

Η καμπάνια  Miu Miu για το φθινόπωρο-χειμώνα 2023 διαδραματίζεται σε έναν χώρο μεταξύ πραγματικού και μελλοντικού χρόνου, που χαρακτηρίζεται από γκρίζες αποχρώσεις. Η Emma Corrin μούσα του οίκου όχι μονο άνοιξε το show αλλά πρωταγωνιστεί στην νέα camapaign.

 

 

Read More

And More