Oι πιο λαμπερές χριστουγεννιάτικες καμπάνιες!

Οι καμπάνιες των οίκων μόδας είναι πάντα ένα απολαυστικό θέαμα, με supermodels και μεγάλους φωτογράφους να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό, σε ένα αποτέλεσμα που αποτυπώνει άψογα το ύφος κάθε οίκου! Εντυπωσιακά ρούχα και μαγευτικά location που μας ταξιδεύουν! Τώρα τα Χριστούγεννα λοιπόν όλο αυτό γίνεται ακόμη πιο λαμπερό και οι χριστουγεννιάτικες καμπάνιες είναι ότι πιο glam θα δούμε όλη την χρονιά!

Τις μέρες αυτές θα ξεκουραστούμε και θα χαλαρώσουμε ας έχουμε λοιπόν και την καλύτερη συντροφιά, ας κάνουμε ένα scroll για να δούμε τις υπέροχες ιδέες των μεγαλύτερων οίκων μόδας για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Λάμψη στα υφάσματα,, όγκοι ιδιαίτερα κοσμήματα και εντυπωσιακά παπούτσια είναι τα χαρακτηριστικά όλων των εορταστικών campaign. Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά ας δούμε μαζί μερικές από τις πιο λαμπερές χριστουγεννιάτικες καμπάνιες για τις φετινές γιορτές!

Η Tory Burch μας καλεί σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι σε ένα τεράστιο σπίτι με τα μοντέλα να φοράνε τα ρούχα της κολεξιόν της και ποζάρουν να χορεύουν κι να παίζουν χαρούμενα!

Ο οίκος Burberry ντύνει τα μοντέλα με το χαρακτηριστικό tartan και το μπεζ χρώμα του και χορεύουν σε ρυθμό εορταστικό δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας!

Ο Michael Kors φωτογραφίζει την μούσα του Bella Hadid με τα κλασικά φορέματα του που για την εορταστική περίοδο έχουν την απαραίτητη λάμψη!

 Ο οίκος Gucci μας μεταφέρει στα 80s  και στα epic χριστουγεννιάτικα πάρτι των μεγάλων εταιρειών λίγο πριν τις διακοπές για τις γιορτές.

Η Coach φωτογραφίζει όλη την οικογένεια Lopez στον κήπο που γιορτάζουν τις γιορτές έχουν στολίσει και βεβαίως φοράνε Coach collection.

O οίκος Dior ντύνει την μούσα του Cara Delevingne με couture κόκκινο φόρεμα και την στολίζει με τα υπέροχα κοσμήματα για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων.

Ο οίκος Salvatore Ferragamo ντύνει τα μοντέλα με σοφιστικέ κομμάτια της συλλογής του και αντί για αξεσουάρ τους δίνει να κρατήσουν χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

Η Tod’s φωτογραφίζει πανέμορφα σκυλάκια με κομμάτια της συλλογής τσάντες γραβάτες φουλάρια σε ένα χριστουγεννιάτικο  concept που μας κάνει να χαμογελάμε!

Read More

And More