Oι σαγιονάρες Ipanema θα αναβαθμίσουν τo καλοκαιρινό σου στιλ

Oι σαγιονάρες είναι από τα must have του καλοκαιρινού μας στιλ και φέρνουν βραζιλιάνικο αέρα στα σύνολα μας. Η φετινή λοιπόν συλλογή της Ipanema είναι με διαφορά η αγαπημένη του Καλοκαιριού! Σε έντονες αποχρώσεις, prints και στα πιο φανταστικά σχέδια, οι νέες σαγιονάρες Ipanema θα αναβαθμίσουν εύκολα το καλοκαιρινό σου στιλ!

Οι αυθεντικές σαγιονάρες απευθείας από τη Βραζιλία, είναι εδώ για να ξεσηκώσουν τα βήματά σου!  Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις το δικό σου αγαπημένο σχέδιο στην υπέροχη νέα συλλογή της Ipanema.  Φόρεσε αυτό που σου ταιριάζει και δώσε στο summer style σου αέρα από Βραζιλία με μία μόνο κίνηση.

Η Ιpanema, έρχεται από τη Βραζιλία, τη χώρα του κεφιού, γι’ αυτό και αγαπήθηκε από όλους μας ! Αποτελεί την μεγάλη έκπληξη κάθε χρόνο και κάθε φορά ανυπομονούμε να δούμε τις καινούργιες προτάσεις της διότι πολύ απλά…  είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Πάμε να δούμε τα φετινά trends και τα υπέροχα σχέδια που μας προτείνει η Ιpanema:

Μονόχρωμες

 

 

 

 

 

 Η νέα κολεξιόν Ipanema  διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από χρώματα, όποτε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βρεις σίγουρα τις σαγιονάρες που ταιριάζουν στο δικό σου στιλ σου, είτε αγαπάς τις παστέλ αποχρώσεις είτε τολμάς πιο fluo επιλογές!

Prints

 

 

Καλοκαίρι χωρίς παιχνιδιάρικα prints δεν γίνεται!Τα μοτίβα της φετινής συλλογής Ipanema θα σε ταξιδέψουν και κυρίως θα σε απαλλάξουν από τα βαρετά μονότονα look! Τόλμησε το και θα το απολαύσεις!

Slides

 

 

Η Ipanema με τα slides που λανσάρει φέτος θα πάει την άνεση και το στιλ σε άλλο επίπεδο! Τα slides είναι η τελευταία τάση στις σαγιονάρες και η Ιpanema έχει τα πιο fresh σχέδια για το φετινό καλοκαίρι!

Σανδάλια

 

 

Η Ipanema μας δίνει και επιλογές σε σανδάλια που μπορούν να φορεθούν περισσότερες ώρες και σε διαφορετικές περιστάσεις, πέρα από τα σύνολα των διακοπών. Τα συνδυάζεις για την βόλτα για το γραφείο για όπου θες και έχεις το απόλυτο summer style!

Metallic

 

 

 

 

Oι μεταλλικές αποχρώσεις θα αναδείξουν το μαύρισμα και πάντα το καλοκαίρι κλέβουν τα βλέμματα. Η Ipanema φέτος μας δίνει «λάμψη» ακόμη και στην  παραλία με τα metallic σχέδια της που αξίζει να φορέσεις.

 

 

Ένας ακόμη όμως λόγος για τον οποίο επιλέγουμε τις ΙΡΑΝΕΜΑ είναι η ευαισθησία και ο σεβασμός προς το περιβάλλον.  Η collection αποτελείται από σχέδια από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον, με διεθνείς πιστοποιήσεις.  H IPANEMA πρωτοπορεί και στον ευαίσθητο τομέα, της στήριξης της βιωσιμότητας και στο χώρο της μόδας.

Αυτό το καλοκαίρι: Χαλάρωσε με στυλ Ipanema! Περπάτησε με στυλ Ipanema !!!

Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε την ΙΡΑΝΕΜΑ στο facebook και στο Instagram (ΙpanemaGreece) και φυσικά στο κανάλι τους στο Youtube. 

 Για περισσότερες πληροφορίες

Θεσ/νίκη 2310 682222

Αθήνα 210 9024435

Κύπρος  357-22-346151

www.adamsshoes.gr