Oscar de la Renta: Εγκαινίασε το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα με vintage κομμάτια

Μία νέα εποχή για τα second hand ρούχα έχει ξεκινήσει που έχει ανοδική πορεία εφόσον οι καταναλωτές όλο και περισσότερο ενδιαφέρονται για vintage κομμάτια μεγάλων οίκων. Οίκοι όπως Jean Paul Gaultier, Valentino, Burberry έχουν ήδη κάνει τα βήματα προς  την νέα αυτή κατευθυνση και έτσι τα ρούχα αποκτούν την ευκαιρία για μια δεύτερη ζωή μειώνοντας το περιβαλλοντικό κόστος από τη διαρκή παραγωγή τους.

O Oscar de la Renta  μόλις εγκαινίασε μία πλατφόρμα  στην οποία μπορείτε να ανακαλύψετε vintage δημιουργίες από παλαιότερες collections και runway looks με το όνομα Encore. Eκεί μπορείε να βρεις δημιουρίες του σχεδιαστή από τις δεκαετίες των ’60s, τα ’80s, τα ‘7οs τα ’90s, αλλά και από πιο πρόσφατες συλλογές όπως αυτή του 2019.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oscar de la Renta (@oscardelarenta)

Άτομα ή συλλέκτες ή vintage boutiques που έχουν στην κατοχή τους δημιουργίες Oscar de la Renta μπορούν να τις υποβάλουν προς αξιολόγησή στους δυο ειδικούς archivistsπου διαθέτει ο οίκος και να τις πουλήσουν ώστε να προστεθούν στη λίστα της πλατφόρμας για μεταπώληση. Μία νέα εποχή για τις vintage συλλογές έχει ξεκινήσει και φαινεται να γίνεται το νέο fashion trend.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oscar de la Renta (@oscardelarenta)

Φωτογραφία εξώφυλλου: Photo by Pool ARNAL/GARCIA/Gamma-Rapho via Getty Images

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More