PFW: Coperni, Giambattista Valli, Victoria Beckham, χθες στο Παρίσι είδαμε μοναδικά show και viral… front row!

Άλλη μία μέρα στο Παρίσι με εντυπωσιακά show και ανοιξιάτικες συλλογές που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Ας δούμε τα highlights από την 5Η μέρα στην Paris Fashion Week.

Loewe

Picture by: SplashNews.com

Picture by: SplashNews.com

Για τον οίκο Loewe ο σχεδιαστής Jonathan Anderson, αποφάσισε να ντύσει τα μοντέλα x large πλεκτές κάπες, ψηλόμεσα κοτλέ παντελόνια και βεβαίως το must have της επόμενης σεζόν τα… shorts. Δεν έλειψαν τα νταπέ σχέδια, τα polo tops και οι δερμάτινες τσάντες σε τέλειες αποχρώσεις. Η άνεση είναι το ζητούμενο για την νέα σεζον.

Giambattista Valli

Picture by: SplashNews.com

Για την άνοιξη, o  Giambattista Valli  έδωσε έμφαση στο όγκο και στον ρομαντισμό. Είδαμε μακρόστενες σιλουέτες, αέρινα υφάσματα, και μία μοναδική ραπτική που χαρακτηρίζει τον σχεδιαστή. Πέρα από τα κλασικά βολάν και τους φιόγκους τα new print της σεζόν έφεραν έναν νέο σοφιστικέ αέρα στην συλλογή.  

Victoria Beckham

Photo by Estrop/Getty Images

 

Picture by: SplashNews.com

 

Picture by: SplashNews.com

H Victoria Beckham μετακόμισε στο Παρίσι πριν ένα χρόνο, κάνοντας την Πόλη του Φωτός το σκηνικό για τις συλλογές της. Για την άνοιξη, η Βρετανίδα σχεδιάστρια πρότεινε ντραπέ φορέματα με ζέρσευ λεπτομέρειες, body και ζακέτες, tailored κουστούμια, γυαλιά με μαύρο σκελετό και κάλτσες. Όλα αυτά έδωσαν το mood της εκλεπτυσμένη power αισθητιής που λατρεύει το πρώην posh girl. Eδώ έγινε και η viral στιγμή της χθεσινής μέρας, με την Kim Kardashian να φτάνει τελευταία στιγμή στο show και να κάθεται front row δίπλα στην Αnna Wintour.

Coperni

REUTERS/Johanna Geron

 

.REUTERS/Johanna Geron. REFILE – QUALITY REPEAT

 

 REUTERS/Johanna Geron

Αυτή τη σεζόν στο Coperni δεν υπήρχαν υφάσματα με σπρέι ή ρομπότ-σκυλιά, αλλά η επιστροφή μιας παρωχημένης τεχνολογίας: του CD player. Οι Sébastien Meyer και Arnaud Vaillant μετέτρεψαν τη δημοφιλή τσάντα του brand τους, Swipe σε Discman και πρόσθεσαν λεπτομέρειες ηχείων σε μπουφάν και γιλέκα. Για την άνοιξη, οι σχεδιαστές ανέβασαν την ένταση με μεταξωτά υφάσματα, αέρινες μπλούζες, κάπρι παντελόνια funky top που έμοιαζαν με γλυπτά και το supermodel Νaomi Campbell να ανοίγει το show.

Kεντρική φωτογραφία – Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Read More

And More