Paris Fashion Week: Schiaparelli, Givenchy, Rick Owens… Τα show που ξεχώρισαν την τέταρτη μέρα

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι συνεχίζεται με θεαματικά show και εντυπωσιακές συλλογές. Ας δούμε τα highlights από την χθεσινή μέρα.

Off_ White

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ib Kamara (@ibkamara)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ib Kamara (@ibkamara)

Ο Ib Kamara παρουσίασε την νέα του συλλογή για το Label, Off White με τίτλο “Lunar Delivery”. «Αυτή η συλλογή σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας διαδρομής, εμπνευσμένη από την οικοδόμηση κόσμου», είπε ο Kamara. O Art & Image Director του brand οραματίστηκε  κάτι που δεν υπάρχει ακόμη, έτσι έστησε ένα σκηνικό που θύμιζε φεγγάρι .Το super model Naomi Campbell ανέβηκε στο catwalk ενώ ξεχώρισαν τα πλεκτά της συλλογής.

Chloe

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloé (@chloe)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloé (@chloe)

Για την φθινοπωρινή συλλογή του οίκου Chloe η Gabriela Hearst βρήκε έμπνευση στο έργο της Ιταλίδας μπαρόκ ζωγράφου Artemisia Gentileschi, το έργο της οποίας συχνά αφορούσε γυναίκες και θεωρείται ως ένας από τους μεγάλους καλλιτέχνες του 17ου αιώνα. H σχεδιάστρια δούλεψε με δέρμα και πλεκτά υφάσματα, σε συνδυασμό με βελούδινα κομμάτια, κάνοντας μία υπέροχη collection. Μία συλλογή φτιαγμένη για τη γυναίκα του σήμερα με την αυθεντική έμπνευση της Hearst.

Givenchy

 

Αυτή είναι η δεύτερη σεζόν στην οποία ο σχεδιαστής Μatthew  Williams σχεδιάζει την γυναικεία συλλογή του οίκου. Είδαμε edgy γραμμές, με neon details, τονισμένους ώμους και λεπτές σιλουέτες, κομψά βραδινά και μία περιορισμένη παλέτα χρωμάτων, όπου τα έντονα πράσινα και ροζ ρούχα έκαναν την διαφορά.

Rick Owens

 

O Rick Owens επέστρεψε στο Palais de Tokyo με τη συλλογή γυναικείων ενδυμάτων του για το φθινόπωρο του 2023. Ο σχεδιαστής  έντυσε τα μοντέλα με τα signature  power-puffers του, αλλά αυτή τη φορά πρόσθεσε μεταλλικά στοιχεία και χρώμα. Λεπτά πλεκτά φορέματα και φούστες με πολύ μακρύ μήκος έκαναν φοβερή αντίθεση με τα sculpture πανωφόρια, ενώ οι ψηλές μπότες ως τους  μηρούς και τα μακρόστενα μανίκια απογείωναν τις φιγούρες.

Schiaparelli

 

O Daniel Roseberry παρουσίασε χθες την ready to wear συλλογή του oίκου Schiaparelli  στο Παρίσι στο Hotel d’Evereux. Tο show στήθηκε σε salon style και τα μοντέλα φορούσαν ντραπέ bodices, φορέματα με όγκους στα μανίκια, ενώ οι χρυσές λεπτομέρειες κυριάρχησαν. Το καφέ και το κρεμ έκαναν την διαφορά στην παλέτα της συλλογής όπως και τα ιδιαίτερα μοτίβα σε μερικά coats.

Isabel Marant

 

Η Isabel Marant έκλεισε την τέταρτη ημέρα του Paris Fashion Week με ένα show που έγινε στο Domaine National du Palais-Royal. Η Marant εμπνεύστηκε απο το στιλ του γαλλικού cool κοριτσιού και δημιούργησε μία συλλογή γεμάτη με τζιν, κοστούμια, δερμάτινα ρούχα, πλεκτά φορέματα, όλα σε συνδυασμό με φοβερές μπότες μέχρι τους μηρούς και τέλειες τσάντες. Το δυναμικό σόου  μετατράπηκε σε πάρτι εφόσον μετά το φινάλε οι καλεσμένοι σηκώθηκαν για να χορέψουν με live DJ set.

Φωτογραφίες Reuters-Splash/Ideal Images

Read More

And More