Paris Fashion Week: Όλα όσα εντυπωσίασαν χθες στο Παρίσι

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι συνεχίζεται και χθες ήταν άλλη μία μέρα με πολλά show και ιδιαίτερες στιγμές. Ας δούμε μαζί τα πιο εντυπωσιακά στιγμιότυπα της ημέρας.

Vivienne Westwood

 

Ένα show πολύ φορτισμένο, εφόσον ήταν το πρώτο μετά τον θάνατο της θρυλικής σχεδιάστριας. Η συλλογή του Andreas Kronthaler ήταν ένας συγκινητικός φόρος τιμής προς την σχεδιάστρια και σύζυγό του.Η πρώτη εμφάνιση ήταν ένα t-shirt με μια φωτογραφία της ενώ το φινάλε ήταν μία έκπληξη, με την εγγονή της Westwood, Cora Corre να κλείνει το show ντυμένη νύφη!

Alexander McQueen

 

Φωτογραφίες  @Alexander McQueen

Aυτό ήταν το πρώτο show του οίκου στο Παρίσι από το 2020. Για το φθινόπωρο, η Sarah Burton μας παρουσίασε μία tailored collection, ανατρέποντας τις κλασικές σιλουέτες. Πουλόβερ, τονισμένους ώμους, sharp σιλουέτες, φαρδιά παντελόνια, sculpture φορέματα ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία της συλλογής με digital μοτίβα που εντυπωσίασαν.

Αnn Demeulemeester

 

Άλλο ένα πολυαναμενόμενο ντεμπούτο πραγματοποιήθηκε χθες στο Παρίσι ,όταν ο Ludovic de Saint Sernin αποκάλυψε την πρώτη του συλλογή για την Ann Demeulemeester. Τηρώντας την παράδοση του οίκου, η συλλογή βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στο μαύρο, με τόνους λευκού, κρεμ και καφέ. Η ραπτική ήταν δυνατή με τις μακριές φούστες να κλέβουν την παράσταση.Ο σχεδιαστής στόλισε τις σιλουέτες με πλούσιες γούνινες κάπες και embellishes στοιχεία στο δεύτερο μέρος του show.

Φωτογραφίες Reuters- Splash/Ideal Images

Read More

And More