Peach Fuzz: Αυτό είναι το χρώμα του 2024 σύμφωνα με την Pantone

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Pantone λίγο πριν το τέλος της χρονιάς ανακοίνωσε το επόμενο color trend! To  PANTONE 13-1023 Peach Fuzz έχει οριστεί ως το χρώμα του 2024. Η απαλή αυτή ροδακινί απόχρωση, συμβολίζει τη φροντίδα που πρέπει να παρέχουμε στον εαυτό μας και γενικότερα, την ανθρώπινη συμπόνια.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PANTONE (@pantone)

«Καθώς κάναμε την επιλογή μας για το 2024 μας υπενθύμισε ότι ένα ζωτικό μέρος της ζωής είναι να έχουμε την καλή υγεία, την αντοχή και τη δύναμη να την απολαμβάνουμε. Σε έναν κόσμο που συχνά δίνει έμφαση στην παραγωγικότητα και τα εξωτερικά επιτεύγματα, είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε επίσης τη σημασία της ενίσχυσης των εσωτερικών μας κυττάρων και να βρίσκουμε στιγμές ανάπαυσης, δημιουργικότητας και ανθρώπινης σύνδεσης» δήλωσε  η εταιρεία για την επιλογή της απόχρωσης!

SplashNews/ Balmain

SplashNews/Roksanda

Όταν βλέπουμε αυτό το χρώμα μας έρχονται στο μυαλό εικόνες από βελούδινα ροδάκινα, απαλά φτερά μαραμπού, λείο vintage σατέν και μετάξι! Chic και αισθησιακό μαζί φαίνεται να γίνει το αγαπημένο μας για την νέα σεζόν.Οι σχεδιαστές πάντως το έχουν ήδη βάλει στις συλλογές τους!

Alaia

SplashNews/ Patou

 

SplashNews/Missoni

 Αυτή η απόχρωση χρώμα εκφράζει την επιθυμία μας, να θέλουμε να είμαστε κοντά σε αυτούς που αγαπάμε και τη χαρά που παίρνουμε όταν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να συντονιστεί με αυτό που είμαστε και απλώς να απολαύσει εκείνη τη στιγμή της ηρεμίας.

Φωτογραφίες Splash

 

 

 

Read More

And More