Puffer jacket: Ζεστό, στιλάτο και άνετο. Το πανωφόρι που όλες λατρεύουμε

Εδώ και μερικές σεζόν οι τάσεις έχουν επαναφέρει ένα jacket από τη δεκαετία του 90 που φορούσαν τότε αποκλειστικά στα χιόνια: το puffer jacket.

Πλέον μεταμορφώθηκε σε must item και αγαπημένο κομμάτι των fashionistas. Αυτό το oversized μπουφάν που είναι κατάλληλο για χαμηλές θερμοκρασίες, έχει sporty style και θυμίζει και λίγο το ανθρωπάκι της… Michelin! Το άνετο sporty ύφος του είναι τέλειο για τα όλη την ημέρα και βεβαίως για τις βόλτες μας όταν ο καιρός αρχίσει να κρυώνει. Η τεράστια ποικιλία χρωμάτων θα σας ξετρελάνει και θα καλύψει από την πιο απλή και minimal γυναίκα μέχρι και την πιο απαιτητική fashionista. Το τέλειο με αυτό το jacket είναι ότι θα μείνει στην ντουλάπα σου και αφού ξεπεραστεί από τα trends και θα σε συνοδεύει τις κρύες μέρες για πολλά χρόνια μετά. Παρόλα αυτά τώρα είναι must have και αν είναι να βάλεις ένα πανωφόρι τότε αυτό είναι το καλύτερο.

Ας δούμε μερικές στιλάτες προτάσεις από τα κορίτσια του instagram αλλά και styling tips για να χαρείς με τον πιο σωστό τρόπο το πιο ζεστό πανωφόρι της σεζόν.

@aylin_koenig

To puffer jacket μπορεί να αντικαταστήσει το παλτό σου και να το φοράς στη δουλειά πάνω από τα κουστουμιά σου κρατώντας την αγαπημένη σου tote bag με μία προϋπόθεση: να έχει μαύρο χρώμα για safe αποτέλεσμα.

@carodaur

Το πιο κοντό puffer jacket είναι απόλυτα εύχρηστο αφού συνδυάζεται με όλα σου τα casual ντυσίματα ενώ δεν χρειάζεται να προσθέσεις πολλά ρούχα από μέσα εφόσον είναι πολύ ζεστό από μόνο του. Διάλεξε ένα κλασικό χρώμα όπως μαύρο ή μπεζ και συνδύασε το με sporty ύφος.

@darjabarannik

Το trend αυτό απογειώνεται με τα σωστά αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι croco μπότες θα δώσουν στο puffer jacket σου μία πιο στιλάτη εικόνα και θα μπορέσεις να το φορέσεις και σε άλλες περιστάσεις, όχι μόνο casual.

@emilisidlev

H Prada φέτος μας έδωσε μία νέα εκδοχή αυτού του ζεστού ρούχου που φοριέται και σε wrap ύφος, ενώ συνδυάζεται πιο εύκολα με φούστες ή φορέματα λόγω το σχήματος του και του φίνου γκρι χρώματος του.

@emilisidlev

Μπορείς να βρεις και αμάνικες εκδοχές και να το χειριστείς σαν γιλέκο, αν δεν θες να φορέσεις ένα πανωφόρι που σε καλύπτει ενώ οι συνδυασμοί που θα κάνεις είναι παρα πολλοί με ένα τέτοιο ευέλικτο κομμάτι.

@o.s.shopping

Tα χρώματα είναι πολλά για αυτό το jacket. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και μην φοβηθείς να τολμήσεις ακόμη και αποχρώσεις που δεν έχεις συνηθίσει με τα χειμερινά σου σύνολα, όπως pastel ή λευκό.

@o.s.shopping

Το lockdown look που θέλουμε αυτές τις μέρες έχει βρει το σωστό πανωφόρι του από τώρα μέχρι αργότερα που ο καιρός θα κρυώσει ακόμη περισσότερο. Φόρεσε το με φόρμες και sneaekrs και απόλαυσε την βόλτα σου.

@vikyandthekid

Ένα all day σύνολο με puffer jacket είναι σίγουρα με φόρεμα και αθλητικά ενώ ο συνδυασμός χρωμάτων που θα κάνεις θα δώσει στο σύνολο σου το απαραίτητο twist. Παίξε με minimal αποχρώσεις και δώσε σοφιστικέ ύφος στην εμφάνιση σου.

@xenia

Για cute αποτέλεσμα βάλε χρώματα όπως ροζ ή γαλάζιο στο σύνολο που φοράς με το puffer jacket σου και διάλεξε κοντό πανωφόρι για να μην έχει όγκο στην εμφάνιση σου.

Read More

And More