Red Friday στα NAK Shoes – Αγόρασε τα παπούτσια των εορτών με έκπτωση 40%

Αυτές οι γιορτές είναι διαφορετικές, θα τις περάσουμε οικογενειακά στο σπίτι, με γιορτινό τραπέζι και μόνο τους στενούς μας φίλους. Τίποτα όμως δεν θα μας χαλάσει την διάθεση και τίποτα δεν θα μας εμποδίσει να είμαστε στιλάτοι, φορώντας τα παπούτσια των εορτών και βεβαίως κάνοντας τα δώρα που θέλουμε! Η NAK Shoes το αγαπημένο μας shoe brand ξεκίνησε το Red Friday WeekendChristmas Edition και μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε τα κομμάτια που ονειρευόμαστε αλλά και τα δώρα μας με έκπτωση 40%.

Oι εορταστική περίοδος έχει πλέον ξεκινήσει και η λίστα μας με τα φετινά δώρα γεμίζει κάθε μέρα. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να κάνεις τις αγορές σου online και μάλιστα με έκπτωση! Η ενέργεια της NAK Shoes με τις μεγάλες εκπτώσεις έχει ξεκινήσει! Τώρα έχεις 40% έκπτωση σε όλη τη συλλογή έως και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου! Steve Madden, Ecco, Rockoport, Pikolinos και πολλά ακόμη shoe brands έχουν έκπτωση και φυσικά η private label συλλογή nak.

Γυναικεία μποτάκια που θα δώσουν στιλ στην εμφάνισή σου, κλασικές στιλάτες γόβες που κλέβουν τα βλέμματα και μπότες που είναι το must have για τη φετινή σεζόν σε πολλά σχέδια και ασυναγώνιστες τιμές!

Παιδικά παπουτσάκια για τα μικρά σου ή το χριστουγεννιάτικο δώρο στο βαφτιστήρι και το ανιψάκι που θα τους δώσει χαρά και θα βάλει χρώμα στα χαριτωμένα χειμερινά τους σύνολα!

Τέλος, θα αποκτήσεις εύκολα και με έκπτωση τα τέλεια ανδρικά δερμάτινα booties για τον αγαπημένο σου ή τα αθλητικά που σου ζητάει εδώ και καιρό κάνοντας το πιο ωραίο δώρο!

Όσα θες και όλα όσα έχεις εντοπίσει για να αναβαθμίσεις το προσωπικό σου στιλ ή των αγαπημένων σου είναι εδώ και μάλιστα σε τέλειες τιμές! Στη ΝAK Shoes θα βρεις τα μεγαλύτερα brand αλλά και τα πιο όμορφα σχέδια για όλη την οικογένεια σε ασυναγώνιστες τιμές. Απόκτησε τώρα τα παπούτσια των γιορτών από το nak.gr ή το Mobile App και απόλαυσε τη χαρά και τη ζεστασιά των Χριστουγέννων!

Μια ενέργεια από τη NAK Shoes που φέτος θα φέρει τις γιορτές… νωρίτερα!

Δωρεάν Αποστολή σε όλη την Ελλάδα και Αλλαγή έως και 60 ημέρες.

Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 2109902720 με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα και αλλαγή έως και 60 ημέρες.

*Εξαιρούνται οι συλλογές Geox, New Balance, Ugg και Lelli Kellly