Sex and the City: H θρυλική σειρά επιστρέφει με αξεπέραστο στιλ

Η θρυλική σειρά που αγαπήσαμε και άφησε εποχή το “Sex and the City”, επιστρέφει και κάνει πρεμιέρα απόψε με τον τίτλο: And Just Like That. Eτσι θα δούμε ξανά στις οθόνες μας σχεδόν 20 χρόνια μετά το φινάλε, τι απέγιναν οι αγαπημένες ηρωίδες μας : Carrie, Charlotte και Miranda, ενώ η Samantha Jones δε θα εμφανιστεί στο show. Το remake της σειράς θα έχει τη μορφή μίνι σειράς 10 επεισοδίων και θα προβληθεί στο ΗΒΟ Max και στην Ελλάδα αποκλειστικά στο Vodafone TV.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κρίστιν Ντέιβις επιστρέφουν, όπως επιστρέφουν κι αρκετοί παλιοί της σειράς: πρώτα από όλους ο «Mr. Big», Κρις Νοθ, που ενώ αρχικά είχε αρνηθεί στην πορεία συμφώνησε, ενώ υπέγραψαν για να συνεχίσουν τις ιστορίες των ηρώων τους στο revival και οι αγαπημένοι δεύτεροι ρόλοι: οΝτέιβιντ Εγκενμπεργκ (ο τρυφερός «Στιβ» της Μιράντα), ο Ιβαν Χάντλερ (ο «Χάρι» της Σάρλοτ), ο Μάριο Καντόνε (ο φλεγματικός «Αντονι»), η Μπρίτζετ Μόιναχαν (η «Νατάσα», η πρώην γυναίκα του Mr. Big) και, κυρίως, ο Γούλι Γκάρσον (ο κολλητός φίλος της Κάρι, «Στάνφορντ») σε ένα συγκινητικό τελευταίο cameo πριν φύγει από τη ζωή.

Βεβαίως αυτή η σειρά αγαπήθηκε τόσο για το σενάριο και τις υπέροχες ηρωίδες αλλά και για το μοναδικό στιλ που είχαν όλες. Έργο της θρυλικής στιλιστριας Patricia Field. Mix and match σύνολα, ψηλοτάκουνες γόβες και πέδιλα, τούλινες φούστες αλλά και vintage κομμάτια σχεδιαστών ήταν μόνο κάποια από τα stylish στοιχεία στα outfits της Carrie ενώ η λατρεία της για τα Μanolo Blahnik έχει μείνει στην ιστορία. Παρόλα αυτά καμία μας δεν μπορεί να ξεχάσει τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ των μεγάλων brands όπως αυτά των Dior, Manolo, Gucciκαι πολλά άλλα που φόρεσαν και απογείωσαν οι υπόλοιπες πρωταγωνίστριες.

Στον νέο κύκλο το στιλ εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά και η νέα ενδυματολόγος της σειράς  Molly Rogers δημιούργησε iconic σύνολα που είδαμε στις φωτογραφίες από τα γυρίσματα στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Πάμε να δούμε μερικές εμφανίσεις από τα νέα επεισόδια λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα της αγαπημένης μας σειράς.

  Φωτογραφίες: SPLASH/Ideal Images

Oι φίλες κάνουν βόλτα στην πόλη και η Carrie επιλέγει μία τέλεια καρό φούστα Norma Kamali, ενώ η Miranda συνδυάζει ένα καρό Αltuzarra πουκάμισο με φαρδύ παντελόνι και η Charlotte δημιουργεί ένα chic σύνολο με off shoulder πουά top Carolina Herrera.

H Charlotte βγάζει βόλτα τον σκύλο με maxi πουά φούστα με πιέτες σε μπλε χρώμα και λευκό ρομαντικό top Stella McCartney.

H Charlotte φοράει ένα navy dress της Εmilia Wickstead με t shirt, η Carrie επιλέγει ένα τέλειο pink φόρεμα Carolina Hererra και η Miranda maxi καρό φόρεμα σε earth tones L Agence.

H Carrie συνδυάζει ένα kimono Dries Van Noten με ολόσωμη φόρμα και epic head piece, ενώ η Miranda επιλέγει ένα urban dress Dries Van Noten σε midi γραμμή.

Η Charlotte με τέλειο tweed ροζ φόρεμα St John και η Carrie με παλτό στην ίδια pastel απόχρωση, που συνδυάζει με λευκά δερμάτινα mules.

Tέλειο vintage φόρεμα σε sunset colors με raffia hat και platform loafers από την φοβερή Carrie.

H Charlotte με full skirt σε τέλειο κίτιρινο χρώμα Zac Posen και μπλούζα με μεγάλο γιακά  και ρετρό ύφος, Anne Fontaine.

H Liza με blazer που έχει volume μανίκια Εlzinga Studio και το οποίο συνδύασε με κίτρινη βερμούδα, σε τέλειο urban style.

Πικ νικ στο πάρκο, η Charlotte επιλέγει floral Gucci πουκάμισο η Carrie Gucci κουστούμι σε berry χρώμα και η Miranda καρό σύνολο Αltuzarra.

H Carrie με lace σύνολο, φούστα και πουκάμισο που συνδυάζει με δερμάτινες γόβες, ένα βράδι στην πόλη.

Boho chic στιλ για τις φίλες, η Carrie που επιλέγει να φορέσει πάνω από ένα ροζ πλεκτό φόρεμα ένα καφτάνι από τα 70s, ενώ η Miranda συνδυάζει boem φούστα με καμπαρντίνα και  πουκάμισο με mao γιακά.

Η Carrie συναντά τον Mr Big και επιλέγει ένα strapless floral φόρεμα Oscar de la Renta.

H Charlotte λατρεύει τις full shirt και επιλέγει συχνά τέτοιες στο σήριαλ, εδώ σε κόκκινο χρώμα συνδυασμένη με πλεκτό top και classic red γόβες.

 

 

Read More

And More