Sex and the City: Πωλείται η θρυλική tutu φούστα της Carrie Bradshaw

Kανένας δεν μπορεί να ξεχάσει το σύνολο που φορούσε η Sarah Jessica Parker στο Sex and the City ενώ υποδυόταν την Carrie Bradshaw στους τίτλους αρχής της δημοφιλούς σειράς του HBO, μία υπέροχη tutu φούστα και ένα φανελάκι.

Ένα διαχρονικό σύνολο που άφησε ιστορία ενώ έφερε τις tutu ξανά στο προσκήνιο. Από τότε έχει εξελιχθεί σε θρυλικό κομμάτι και έμπνευση για τάσεις στις πασαρέλες, drag queens και αμέτρητα κοστούμια Halloween και μεγάλη τάση στην pop κουλτούρα.

Την iconic φούστα που είχε επιλέξει η ενδυματολόγος της σειράς, Patricia Field, πάλεψε να επιβάλει σαν look στους τίτλους, εφόσον οι παραγωγοί δεν το ήθελαν αλλά η πρωταγωνίστρια Sarah Jessica Parker πίστεψε και τελικά βοήθησε για να μπει,  τώρα θα πωληθεί στην ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση ‘Fashion for Action‘ που συγκεντρώνει χρήματα για να στηρίξει τους ανθρώπους με HIV και τους άστεγους. Πολλοί ακόμη διάσημοι σχεδιαστές όπως η Stella McCartney οι Dolce & Gabbana η Betsey Johnson, αλλά και η ηθοποιός Chloe Sevigny, θα συμμετέχουν στην φιλανθρωπική εκδήλωση που θα έχει διάρκεια τεσσάρων ημερών και τα ρούχα θα πωλούνται με έκπτωση έως και 80%

 

Read More

And More