Sex and the city: Τα πιο επιτυχημένα outfits της αγαπημένης μας σειράς

Το Sex and the City ανήκει στις θρυλικές σειρές που αν όχι όλες, οι περισσότερες γυναίκες έχουν δει (έστω και ένα επεισόδιο) και που ακόμη και τόσα χρόνια μετά την ολοκλήρωση της, παραμένει φρέσκια και απόλυτα σύχρονη. Τα τέσσερα κορίτσια που όργωσαν το Μανχάταν έγιναν φαινόμενο, μας μίλησαν για όλα όσα δεν μιλούσαν ποτέ μέχρι τότε τηλεοπτικές σειρές, μας έδειξαν όλα όσα ζούνε στην πραγματική ζωη οι singles και βεβαίως μας χάρισαν εκατοντάδες στιλάτες στιγμές που αγαπήσαμε και ίσως… αντιγράψαμε.

Η Patricia Field ήταν για όλα αυτά τα χρόνια η ενδυματολόγος της σειρά και των ταινιών και η γυναίκα που κρύβεται πίσω από τις εμφανίσεις των σταρ!

Η σειρά που δημιουργήθηκε από τον Darren Starr και βασίστηκε στο μυθιστόρημα της Candace Bushnell, ξεχώρισε από την πρώτη σεζόν και έμεινε ψηλά στην προτίμηση των τηλεθεατών για όλα τα χρόνια που παιζόταν. Ακολούθησαν δύο εμπορικά επιτυχημένες ταινίες και τώρα έφτασε η στιγμή που όλες περιμέναμε.

Τρεις από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες της δημοφιλούς σειράς της HBO «Sex and the City» θα ξανασυναντηθούν στα τηλεοπτικά πλατό για μια νέα σειρά επεισοδίων, στα οποία θα εμφανίζονται οι ίδιοι χαρακτήρες δύο δεκαετίες μετά, όπως ανακοίνωσε το δίκτυο! H Σαμάνθα δεν θα είναι στο νέο κύκλο, ενώ η Carrie, η Charlotte και η Μiranda θα μας χαρίσουν νέα μοναδικά στιγμιότυπα!

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την Άνοιξη και με αφορμή αυτά τα υπέροχα νέα, ας θυμηθούμε μερικά αξέχαστα σύνολα, από την σειρά που μας έκανε να λατρέψουμε την Νέα Υόρκη, τα κοκτέιλ και τα stylish looks των πρωταγωνιστριών της!

H Carrie εμφανίζεται στους τίτλους με μία ροζ τουτού και ένα λευκό φανελάκι. Ένα ευφυέστατο σύνολο που μένει στιλάτο στο χρόνο όσες σεζόν και να το είδαμε.

Οι φίλες αποφασίζουν να κάνουν barbeque και φοράνε καυτά σορτσάκια και tiny tops.

Η παρέα επισκέπτεται μία γκαλερί και είναι ντυμένοι όλοι σαν να πήγαν… χθες, με trends που δεν σταμάτησαν ποτέ να είναι must!

To John Galliano φόρεμα που φόρεσε και ξαναφόρεσε η Carrie και που εμείς θα θυμόμαστε για πάντα.

Τα διαφορετικά prints συνδυάζοντας μεταξύ τους άνετα, από τα πρώτα επεισόδια του Sex and the City. 

H Carrie συναντά το Μr Big και επιλέγει το Donna Karan των ονείρων μας, που όμως καταλήγει στην λίμνη αφού έπεσαν μαζί καταλάθος μετά από λίγο.

Ο Mr Big αρραβωνιάζεται και η Carrie φοράει ένα silk λευκό φόρεμα και πάει να τον βρει. Επική σκηνή, πολλά δάκρυα.

H γούνα βγαίνει από την ντουλάπα και πάει βότλα στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

 

Bερμούδες βλέπαμε στα look της Carrie πολλές δεκαετίες πριν γίνουν super trend ξανά.

Η μέρα που φυσάει όσο ποτέ και η ριγέ φούστα της Carrie σηκώνεται στον αέρα.

Η Charlotte κάνει comeback με chic pink φόρεμα και στιλ Liz Tayrol.

H Samantha αγαπάει το sexy style και κόβει την ανάσα με τα φορέματα και τα high heels της.

To off shloulder και τα volume μανίκια τα είδαμε πρώτη φορά στην Samantha.

Oι φίλες κάνουν βόλτα με υπέροχο urban style.

Μία αξέχαστη στιγμή, ένα αξέχαστο look! H Carrie, παραμονή προωτογχρονίας τρέχει να προλάβει να φτάσει στην Μιράντα με γούνα και πιτζάμες.

O Ρώσσος της κάνει δώρο ένα Oscar de la Renta φόρεμα για την όπερα.

Η Carrie φτάνει στο Παρίσι με Chanel.

H Carrie τριγυρνάει στους δρόμους του Παρισιού φορώντας polka dots.

Στο τελευταίο επεισόδιο η Carrie τρέχει να προλάβει τον Mr Big και φοράει τούλινη tutu και λευκό bustier.

Αξέχαστες στιγμές στιλ!

 

 

Read More

And More